Een feestelijke avond in Ouddorp met een party dj van Ambitious

Ouddorp is een dorp en badplaats op de kop van het eiland en gemeente Goeree-Overflakkee in het zuiden van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Wie hier een feest gaat organiseren voor een huwelijk of bedrijfsevenement, komt voor de muziek al snel uit bij Ambitious. Ons bedrijf bevindt zich in Reeuwijk. Centraal in Zuid-Holland. In Ouddorp draaien onze dj’s veelvuldig in de Center Parcs Port Zélande. Bij Ambitious stel je zelf de drive-in show samen op basis van budget en gewenste uitstraling. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Wij matchen een dj aan jouw wensen.

Port Zélande

Center Parcs

Gelegen tussen het Grevelingenmeer en een van de mooiste Noordzeestranden vind je het vakantiepark Center Parcs Port Zélande: Ideaal om te duiken en voor de meest uiteenlopende water- en strandsporten. Maar ook eten, drinken, shoppen, flaneren en genieten van live-entertainment. Onder de palmbomen is er keuze uit 5 restaurants en gezellige terrasjes en ’s avonds barst er geweldig live-entertainment los. En wanneer je hier een ruimte afhuurt voor een gezellig familiefeest of bedrijfsevenement komen onze dj’s graag mee-feesten.

dj Ouddorp Centerparcs port Zelande

VRAAG EEN OFFERTE AAN

EN KRIJG GELIJK EEN MOOIE AANBIEDING

Wij doen je graag een mooie aanbieding inzake onze stijlvolle drive-in shows met onze attente allround dj's. Geef je wensen en wellicht een richtbudget aan ons door en we sturen je snel een offerte per email.

2017 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin