Een dj in Nijkerk boek je bij Ambitious

Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Nijkerk moet je bij Ambitious zijn. In Nijkerk hebben wij goede ervaringen in Hart van Holland, De Roode Schuur en De Schakel. Organiseer je een party en zoek je nog een deejay? Of ga je trouwen en zoek je nog een drive-in show voor de bruiloft? Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Hart van Holland

ontmoeten, ontdekken, ontspannen

Ben je op zoek naar een centraal gelegen en goed bereikbare locatie voor een feest of evenement? Kies dan voor Hart van Holland. Het uitgebreide complex in Nijkerk (vlakbij Amersfoort) biedt alles om van een evenement een succes te maken. Er is keuze uit maar liefst dertig ruimtes, van 20 tot 6.000 vierkante meter met elk een eigen uitstraling. Van intieme bijeenkomsten tot grote feesten, bij Hart van Holland is alles mogelijk. Hieronder een voorbeeld van een congres van een vaste klant waarvoor wij de event-support mochten verzorgen. Zowel bij de plenaire sessie als bij het diner en de feestavond daarna.

  • dj-nijkerk-hart-van-holland-event-support-3

De Roode Schuur

feest- en trouwlocatie

Hotel & Gasterij De Roode Schuur is de feest- en trouwlocatie uit de regio Nijkerk nabij de Veluwe & Amersfoort en beschikt over Restaurant Meadows, diverse buitenterrassen, zes multifunctionele zalen en een 4-sterren designhotel met 58 luxe suites waaronder twee riante bruidssuites. In de feestzaal wordt een bruiloftsfeest gegarandeerd een succes. De zaal heeft prachtige wandbekleding van rozen. De authentieke houten vloer geeft karakter aan de zaal en de reusachtige, extravagante kroonluchter doet de rest. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een podium voor een band of dj. Bij mooi weer is het mogelijk om het aangrenzende buitenterras te gebruiken.

  • dj-nijkerk-roode-schuur-pand
  • dj-nijkerk-roode-schuur-feestzaal

De Schakel

échte Veluwse gastvrijheid

Vergader- en Congrescentrum De Schakel in Nijkerk heeft veel te bieden. Hier word je nog met èchte Veluwse gastvrijheid ontvangen in een sfeervolle locatie. De perfecte omgeving voor alle bijeenkomsten. Met een grote zaal voor maximaal 280 personen en acht kleinere zalen voor bijvoorbeeld een workshop of groepsoverleg zijn er volop mogelijkheden voor het organiseren van een succesvol congres. In combinatie met catering (geheel samen te stellen naar eigen specifieke voorkeuren en wensen) is De Schakel een uiterst geschikte en betrouwbare partner.

  • dj-nijkerk-de-schakel-event-support-1
  • dj-nijkerk-de-schakel-pand

VRAAG EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG EEN MOOI VOORSTEL

Je hebt een mooie locatie uitgezocht en wil eigenlijk wel wat advies over de muziek en benodigde apparatuur zoals licht en geluid. Geef ons jouw wensen en verwachtingen door en wij doen je graag een maatwerk offerte. We denken altijd met je mee.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin