Een top feest in Nieuw-Beijerland met een show van Ambitious

Nieuw-Beijerland is een dorp in Zuid-Holland en ligt in het westelijk deel van de Hoeksche Waard. Het water in de omgeving van Nieuw-Beijerland is nog aan de invloed van de getijden onderhevig. Organiseer jij ook een personeelsfeest en zoek je nog een disco? Of heb je trouwplannen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het boeken van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Nieuw-Beijerland moet je bij Ambitious zijn. Stel zelf de drive-in show samen afhankelijk van de gewenste uitstraling en het beschikbare budget. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Wij denken graag met je mee. In Nieuw-Beijerland was onze dj onlangs te gast op een intiem maar zeer gezellig huwelijksfeest in Gasterij De Drie Linden.

Gasterij De Drie Linden

een begrip in het buurtschap Zuidzijde

Gelegen in de prachtige polder tussen Nieuw- en Zuid-Beijerland, biedt Gasterij De Drie Linden een ontspannen avond uit. Gezellig samen of met vrienden en familie genieten van de lekkerste gerechten in ongedwongen sfeer. Binnen in de gezellige ‘huiskamer’ of buiten op het royale terras, met uitzicht over het uitgestrekte polderlandschap. Dus ben je op zoek naar een gezellige en sfeervolle locatie voor een feest of partij? Voor speciale gelegenheden kan je terecht in het restaurant of op het terras. De mensen van Gasterij De Drie Linden zorgen voor een avond om nooit te vergeten met de lekkerste gerechten en een sfeervolle ambiance.

  • dj-nieuw-beijerland-de-drie-linden-plus-dj-meubel-plus-lichtshow-1
  • dj-nieuw-beijerland-de-drie-linden-plus-dj-meubel-plus-lichtshow-3

BEZOEK ONZE GEZELLIGE DEMOAVOND

EN ERVAAR ALLE MOGELIJKHEDEN LIVE

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin