Een feest in Meteren geef je met Ambitious

Meteren is een dorp in de gemeente Geldermalsen, in de Nederlandse provincie Gelderland. Voor het huren van een deejay, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Meteren moet je bij Ambitious zijn. In Meteren draaien onze dj’s vaak op bruiloften en personeelsfeesten in 3 Zussen. Organiseer jij een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor het huwelijksfeest? Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

3 Zussen

restaurant en loungebar

Iedereen is van harte welkom voor een lekker diner of een gezellige borrel in Restaurant & Loungebar 3 Zussen. Deze locatie is uitermate geschikt als feestlocatie met de 7 vernieuwde zalen. Vier je verjaardagen, bruiloften, feesten, seminars of vergaderingen tot 300 personen, alles is mogelijk. En de hippe loungebar is ook te reserveren voor een feestje.

  • dj drive-in show Meteren 3 Zussen Black & White Show 4 DJ Leon saxofonist Remko bruiloft 1
  • dj drive-in show Meteren 3 Zussen Black & White Show 4 DJ Leon saxofonist Remko bruiloft 2

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

Wij maken graag een maatwerk offerte voor jouw feest of bedrijfsevenement. Immers, elk evenement is anders dus standaard pakketten zijn nooit de echt ideale oplossing. Stuur ons hier alle wensen en eventueel een richtbudget en wij komen binnen 24-uur met een passend voorstel.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin