Een dj boeken in Leusden is een feest bij Ambitious

Organiseer jij een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor het huwelijksfeest? Voor het huren van een deejay, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Leusden moet je bij Ambitious zijn. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. In Leusden hebben wij laatst een bruiloft mogen verzorgen in Restaurant De Mof.

De Mof

restaurant en feestlocatie

Restaurant De Mof biedt een sfeervolle locatie voor uiteenlopende gelegenheden. Laat je feestelijk én culinair verwennen. Tevens is De Mof een officiële trouwlocatie in Leusden en daarmee dé locatie voor een volledig verzorgde en onvergetelijke bruiloft. Zie hier een impressie van onze dj Johan Post op een bruiloft met een persoonlijk bedrukt banner dj-meubel en een 4-sterren lichtshow met led aircones en movingheads.

  • dj drive-in show Leusden De Mof Ambitious DJ Johan Post banner meubel 4-sterren licht bruiloft feest 1

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

EN ZIE ALLE MOGELIJKHEDEN LIVE

Hoe weet je nu of de dj's van Ambitious bij je passen? Nou, door het live mee te maken natuurlijk. Maandelijks organiseren wij een gezellige demoavond bij ons op kantoor waarbij alle apparatuur werkend wordt gedemonstreerd en enkele dj's aanwezig zijn om mee te praten. En uiteraard worden er ook optredens verzorgd door dj's, vj's en een live saxofonist. Kom zeker even een kijkje bij ons in de keuken nemen en oordeel zelf.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin