Een feest geven in Lathum met een dj van Ambitious

In Lathum draaien onze dj’s in regelmatig op mooie feesten in Grand Café Rutgers. Organiseer jij ook een personeelsfeest en zoek je nog een disco? Of heb je trouwplannen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het boeken van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Lathum moet je bij Ambitious zijn. Stel zelf de drive-in show samen afhankelijk van de gewenste uitstraling en het beschikbare budget. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Wij denken graag met je mee.

Grand Café Rutgers

Gezellig en multifunctioneel

Naast het feit dat je er heerlijk kunt dineren met uitzicht op het Rhederlaag, is Grand Café Rutgers ook beschikbaar voor het organiseren van bruiloften, feesten en partijen op maat. Hier zijn onze dj’s zeer regelmatig aan het werk op single party’s die worden georganiseerd door Single Events. Zie hier een voorbeeld van een show die voor zo’n evenement is geboekt.

dj Lathum Grand Cafe Rutgers

BEZOEK ONZE GEZELLIGE DEMOAVOND

EN ERVAAR ALLE MOGELIJKHEDEN LIVE

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin