Een feest dj in Katwijk boek je bij Ambitious

Ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Organiseer je het jaarlijkse personeelsfeest en zoek je nog een spetterende drive-in show? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Katwijk moet je bij Ambitious zijn. In Katwijk hebben onze dj’s veel goede ervaringen in Restaurant De Zwaan . Wanneer wij al jullie muziekwensen weten, matchen wij een dj die daar goed bij aansluit. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Restaurant De Zwaan

feest met een grote glimlach

Een feest waar het decor wordt gevormd door maanlicht dat op de zee schijnt, waar de rollende golven zachtjes ruisen en het uitgestrekte strand  een natuurlijk schilderij vormt. De Zwaan is een unieke locatie waar warme gastvrijheid, persoonlijke wensen, verrassende ideeën en oneindig vele mogelijkheden vanzelfsprekend zijn. In een besloten ruimte of op het terras. Met een eenvoudige borrelgarnituur of een voortreffelijk 5-gangen diner. Onze allround dj’s komen hier graag. Zie de foto hieronder voor een voorbeeld van de mogelijkheden.

dj Katwijk Zwaan

NEEM SNEL CONTACT OP

ALS JE VRAGEN VOOR ONS HEBT

Een feest organiseren is best spannend. En dan is het fijn om te kunnen sparren met een partij die daar veel ervaring in heeft en alle valkuilen al kent. Ook als je niet perse gelijk op een offerte zit te wachten, maar gewoon wat vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord en denken graag met je mee.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin