Een allround dj in IJmuiden vind je bij Ambitious

IJmuiden is een havenstad in de gemeente Velsen, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het Noordzeekanaal is daar via de sluizen met de Noordzee verbonden. Organiseer jij een bedrijfsevenement en ben je op zoek naar een deejay? Of ga je trouwen en zoek je nog een drive-in show voor het huwelijksfeest? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in IJmuiden moet je bij Ambitious zijn. Als leverancier voor vele partycentra in Noord-Holland komen wij ook regelmatig in IJmuiden. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Op deze pagina zie je welke show er van Ambitious eerder heeft gestaan bij Nova Zembla.

Nova Zembla

zon, zee, actie en gezelligheid

Of je nou komt uitwaaien of brainstormen: bij Nova Zembla heb je een eigen strandpaviljoen op slechts 20 minuten rijden vanaf Amsterdam. Het programma vul je zelf met spannende en ontspannende activiteiten. Zeer geschikt voor een actieve dag met collega’s of familie en vrienden, uiteraard afgesloten met een heerlijke BBQ en een gezellige feestavond

  • dj-ijmuiden-nova-zembla-plus-meubel-basis-licht-1

VRAAG GERUST OM EEN OFFERTE

JE ONTVANGT BINNEN 24-UUR EEN VOORSTEL

Als je graag wil weten wat wij precies voor je zouden kunnen betekenen, kan je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel ons jouw wensen en verwachtingen samen met de gegevens van de feestlocatie en wij maken een maatwerk offerte welke je binnen 24-uur van ons mag verwachten.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin