Een party in Haastrecht wordt feest met een dj van Ambitious

Haastrecht is een plaats in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en maakt deel uit van de gemeente Krimpenerwaard. Als je van plan bent om jouw verjaardagsfeest hier te organiseren, of je bent een personeelsfeest aan het plannen en zoekt een locatie in Haastrecht, dan moet je voor de muziek zeker even het aanbod van Ambitious bekijken. Ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Haastrecht moet je bij Ambitious zijn. Hier draaien onze dj’s regelmatig in Het Witte Hof. Maar ook voor feesten in andere locaties doen wij graag een aanbieding. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties en wij matchen een dj uit ons bestand, passend bij jouw wensen.

Het Witte Hof

partycentrum en brasserie

Midden in het sfeervolle dorp Haastrecht ligt Het Witte Hof, een partycentrum gesitueerd in een prachtig monumentaal pand, grenzend aan de Hollandsche IJssel. Sinds oktober 2013 heeft het pand een ware metamorfose ondergaan. De buitenkant heeft een nieuwe kleur gekregen, het interieur is vernieuwd met eigentijdse, verrassende en hippe elementen, de kleuren zijn fris en vrolijk en er zijn fraaie terrassen aangelegd. Of je hier nu een huwelijksfeest, familie-bijeenkomst, receptie of diner komt vieren, de mensen van Het Witte Hof kunnen, compleet afgestemd op jouw persoonlijke wensen, er een onvergetelijke gebeurtenis van maken. En natuurlijk voegen wij ’s avonds graag een vrolijke dj toe aan het programma.

  • dj Haastrecht Witte Hof Design DJ-meubel 3-sterren lichtshow
  • dj Haastrecht Witte Hof white DJ-meubel met plus lichtshow

DOE EEN OFFERTEAANVRAAG

EN ONTVANG EEN AANBIEDING OP MAAT

We doen graag een maatwerk aanbieding op basis van een door jouw opgegeven budget en de mogelijkheden van de locatie. We hebben diverse dj-meubels en lichtshows en kunnen zodoende vele combinaties maken. Elk met z'n eigen uitstraling en ook elk met een eigen prijskaartje. Het is maar net wat voor jullie past bij de gewenste uitstraling en de begroting.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin