Een dj huren in Eefde is een feest bij Ambitious

Ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Organiseer je het jaarlijkse personeelsfeest en zoek je nog een spetterende drive-in show? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Eefde moet je bij Ambitious zijn. In Eefde hebben onze dj’s veel goede ervaringen in Landgoed Huis de Voorst. Wanneer wij al jullie muziekwensen weten, matchen wij een dj die daar goed bij aansluit. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Landgoed Huis de Voorst

bijzondere locatie met ambiance

Landgoed Huis de Voorst staat bekend als een bijzondere locatie voor feesten en partijen. Of het nu gaat om een perfect verzorgde bruiloft, een gezellige receptie  of een zakelijk congres, wij weten de juiste ambiance te creëren. De gemoedelijke sfeer en de warme uitstraling van het interieur geven een zeer persoonlijke huiselijke ambiance. Huis De Voorst heeft diverse sfeervolle zalen, zoals de Koningskamer met zijn open haard en uitzicht op de achtertuinen en De Gravinnenkamer met Franse deuren welke een uitzicht en toegang geven tot de Engelse landschapstuinen. In het souterrain, met zijn gewelven, bevindt zich de prachtige Van Albemarle Bar in zijn lindegroene kleuren welke het gevoel geeft in een oud-Engelse apotheek te vertoeven. Onderstaande foto’s zijn gemaakt in de Van Albemarle Bar en de Gravinnenkamer.

  • dj Eefde Huis de Voorst banner 3-sterren 1

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG EEN PASSEND AANBOD

Een feest organiseren is best spannend. En dan is het fijn om te kunnen sparren met een partij die daar veel ervaring in heeft. Geef ons aan wat de wensen en verwachtingen zijn en we komen snel met een passende maatwerk offerte. Samen kan deze dan nog verder worden uitgewerkt tot hij precies bij jullie wensen en jullie budget past.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin