dj huren in Den Helder is feest bij Ambitious

Ben jij een bedrijfsfeest aan het organiseren en zoek je nog een flitsende drive-in show? Of ga je trouwen en zoek je nog een stijlvolle bruiloft dj? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Den Helder moet je bij Ambitious zijn. In Den Helder waren onze dj’s aan het feesten in Duinoord. Wij geven graag maatwerk advies over alle (on)mogelijkheden voor jullie feest en matchen een dj aan jouw wensen.

Duinoord

Steakhouse & Partycentrum

Onder de duinen, tussen Den Helder en Julianadorp, vind je Steakhouse & Partycentrum Duinoord. Ze zijn al bijna 100 jaar een begrip in Den Helder met vele mogelijkheden voor feest, bruiloft en familiediner. Ook onze dj’s zijn hier geweest om een gezellige feestavond te verzorgen. Zie hier een voorbeeld van onze show in deze locatie.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSENDE AANBIEDING

Geen enkel feest of evenement is hetzelfde. We hebben daarom wel standaard pakketten, maar liever maken we een maatwerk offerte welke helemaal aansluit bij jullie wensen. Vertel ons alle uitgangspunten voor jouw feest of evenement en we geven diverse opties aan op basis van verschillende budgetten. Uiteraard is alles bespreekbaar en aanpasbaar tot de juiste mix van uitstraling en budget gevonden is.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin