Een dj huren in De Steeg doe je bij Ambitious

Organiseer je een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in De Steeg moet je bij Ambitious zijn. In De Steeg draaien onze dj’s in vaak Landgoed Rhederoord. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Landgoed Rhederoord

landgoed met multifunctionele zalen

In het dorpje De Steeg, vlakbij Arnhem, ligt het statige landhuis Landgoed Rhederoord. Gebouwd in 1746, als buitenverblijf van Arnhemse notabelen. Omgeven door 12 ha. eigen park, het Nationaal Park Veluwezoom en de uitlopers van de Gelderse IJsselvallei, biedt het de gasten een onvergetelijk verblijf. Het landgoed verleent met vele sfeervolle ruimtes onderdak aan ruim 450 gasten en heeft 22 hotelkamers. De verschillende ruimtes zijn geschikt voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten. Voor een klein gezelschap tot een groep van 450 gasten. Het landgoed is hiervoor 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar. De mogelijkheden voor een onvergetelijke bruiloft zijn eindeloos.

  • dj De Steeg Landgoed Rhederoord 2
  • dj De Steeg Landgoed Rhederoord 1

VRAAG GERUST EEN OFFERTE AAN

JE ONTVANGT SNEL EEN MOOI AANBOD

Ben je ook benieuwd wat Ambitious voor jou zou kunnen betekenen? Vertel ons wat je zoal in gedachten hebt, wat je verwachtingen zijn en welk budget je ongeveer ter beschikking hebt. Je ontvangt van ons dan een mooie maatwerk offerte.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin