dj huren in Capelle aan den IJssel doe je bij Ambitious

Ben jij een huwelijksfeest aan het organiseren en zoek je nog een flitsende drive-in show? Of zit je in de feestcommissie van het volgende personeelsfeest en wil je een stijlvolle allround dj? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Capelle aan den IJssel moet je bij Ambitious zijn. In Capelle aan den IJssel waren onze dj’s onlangs aan het feesten in Party Dream. Wij geven graag maatwerk advies over alle (on)mogelijkheden voor jullie feest en matchen een dj aan jouw wensen.

Fuiks

Eten & drinken

Dit is zonder overdrijven één van de prettigste locaties aan de Hollandse IJssel. Fuiks staat voor puur en natuurlijk lekker eten en drinken. Een ontmoetingsplaats in de juiste atmosfeer. Waar verse ingrediënten en variatie, een goed glas wijn en bier de boventoon voeren. Echt een plek waar je wel de hele dag zou willen blijven. Fuiks is licht en open maar voelt tegelijkertijd warm aan. De grote raampartijen zorgen voor een gevoel van ruimte. Het zijn de houten meubelen, de halfopen keuken, de open haard en stamtafel met verschillende stoelen en de hoge eettafel met comfortabele barkrukken die Fuiks warmte en gezelligheid verlenen. Een jong team in de bediening zorgt voor een ontspannen omgang met de gasten.

  • dj drive-in show Capelle aan den IJssel Fuiks Black & White Show 4 bruiloft bedrijfsfeest
  • dj drive-in show Capelle aan den IJssel Fuiks bruiloft bedrijfsfeest

Party Dream

Uitstekend verzorgd voor een billijke prijs

Een feest voor 30 of 250 personen? Bij Party Dream hebben ze altijd een passende accommodatie. Kies voor de sfeervolle Floridazaal, de intieme Florida-Lounge of voor de ruime Sterrenzaal. Uitzonderlijk sfeervolle zalen met ruime dansvloer en airco, uitstekende verzorging van de gasten, ruime parkeermogelijkheden en de Metro op steenworp afstand. Kortom, bij Party Dream is niets te gek en een feest gegarandeerd goed geregeld.

dj Capelle ad IJssel Floridazaal Partydream white dj-meubel

BEZOEK ONZE GEZELLIGE DEMOAVOND

EN BELEEF ALLE MOGELIJKHEDEN LIVE

Tja, hoe weet je nou of wij als leverancier bij je passen? Gewoon door het zelf alvast te ervaren natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en zie alle mogelijkheden live gepresenteerd worden. Uiteraard alles onder het genot van een drankje en nootje. Bezoeken is leuk, informatief, gratis en vrijblijvend. Bovendien maak je kans op een gratis drive-in show!

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin