Een dj boeken in Breda bij Ambitious zit je goed

Ook in Breda zijn onze dj’s vaak te gast op huwelijken, personeelsfeesten en andere evenementen. Organiseer je zelf een feest of bruiloft in Breda, dan hebben wij goede ervaringen met Boschwachter Mastbos, Boswachter Liesbosch en Landhuis Wolfslaar. Wij doen je graag een voorstel voor de muzikale invulling.

Boschwachter

in 't Mastbos

Prachtig gelegen in het eeuwenoude Mastbos ligt het multifunctionele horecabedrijf de Boschwachter. In 1869 gebouwd als boswachterswoning en inmiddels al weer ruim een eeuw in gebruik als café, restaurant en zalencomplex. De inrichting is modern en stijlvol met behoud van de karakteristieke sfeer. Hier kunt heerlijk lunchen of dineren of gewoon neerstrijken op het terras. Ook bieden wij vele mogelijkheden voor een condoleance, receptie, feest of zakelijke bijeenkomst. Met onze mooie shows met led-verlichting kunnen wij een perfecte sfeer neerzetten voor een spetterende feestavond.

Boswachter Liesbosch

genieten in een prachtige omgeving

Restaurant Boswachter Liesbosch is prachtig gelegen in het eeuwenoude Liesbosch. Het restaurant is in elk seizoen zeer geschikt voor de verzorging van een complete huwelijksfeest, romantische diner of familieaangelegenheid. Daarnaast heeft het alle faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten. Dankzij de verschillende ruimtes kunnen  besloten diners, recepties en feesten worden verzorgt. Onze attente allround dj’s zijn hier graag te gast.

  • dj Breda Boswachter Liesbosch pand
  • dj Breda Boswachter Liesbosch feest

Het Witte Schaap

De gemoedelijkste feestlocatie in de omgeving

Gemoedelijkheid en de allerbeste kwaliteit. Dat zijn 2 zaken die centraal staan bij Het Witte Schaap. Al sinds de oprichting zijn ze gespecialiseerd in het verzorgen van bruiloften, recepties, jubilea, bedrijfs- en personeelsavonden, vergaderingen en verjaardagen. De feestzaal biedt een capaciteit van 350 personen en is uitermate geschikt voor een knallende afsluiting van een mooie dag met een swingend feest begeleid door een band of dj. Zie hieronder onze 3-sterren show tijdens een personeelsfeest.

  • dj Breda Witte Schaap white 3-sterren lichtshow 1
  • dj-breda-witte-schaap-white-3-sterren-lichtshow-2

Landhuis Wolfslaar

natuurlijk stijlvol

Landhuis Wolfslaar is een veelzijdige locatie voor feesten of bedrijfsevenementen. Of het nu gaat om een bruiloft, receptie, afscheidsborrel of een vergadering of netwerkborrel. Door de prachtige ligging is de sfeer altijd zeer prettig. Door hier met een stijlvolle doch bescheiden show te werken kunnen onze dj’s hier altijd goed feesten.

dj Breda Wolfslaar pand

VRAAG EEN OFFERTE AAN

EN KRIJG DIRECT MAATWERK ADVIES

Graag maken wij een maatwerk offerte op basis van jullie wensen en onze ervaringen. Vul hier de offerteaanvraag in en je krijgt binnen 24 uur een passende offerte per email.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin