Een dj huren in Bergschenhoek doe je bij Ambitious

Organiseer je een trouwfeest en zoek je nog een allround dj? Of ben je een teambuildingsuitje aan het plannen en wil je afsluiten met een spetterende feestavond? Voor het boeken van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Bergschenhoek moet je bij Ambitious zijn. In Bergambacht draaien onze dj’s in het Restaurant van Het Wapen van Vidaa op het Landgoed van Vidaa. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Vidaa

island of being

Vidaa ligt centraal en goed bereikbaar in Bergschenhoek (Lansingerland), gelegen nabij Rotterdam, Den Haag, Gouda en Zoetermeer. Ze bieden verschillende locaties, elk met een uniek karakter. Ideale ruimtes voor vergaderingen, bijeenkomsten, feesten en bruiloften. Wij adviseren graag met welke combinatie van dj-meubel, lichtshow en eventuele extra’s onze dj een invulling kan geven aan het event. Zie hieronder een voorbeeld.

dj Bergschenhoek Vidaa

VRAAG EEN OFFERTE AAN

VRIJBLIJVEND EN OP MAAT

We denken graag met je mee over de (on)mogelijkheden voor jouw feest of event. Vertel ons de wensen, voorwaarden en richtbudget en we komen graag met een maatwerk voorstel.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin