Een feest in Badhoevedorp met een dj van Ambitious

Badhoevedorp is een dorp in de gemeente Haarlemmermeer in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Organiseer jij een personeelsfeest en zoek je nog een flitsende dj? Of ga je trouwen en zoek je nog een stijlvolle show voor het huwelijksfeest? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Badhoevedorp moet je bij Ambitious zijn. In Badhoevedorp zijn onze dj’s te gast geweest in het Clubhuis van golfclub The International. Wij geven graag maatwerk advies over alle (on)mogelijkheden voor jullie feest en matchen een dj aan jouw wensen.

The International

golfclub

Het restaurant van The International ligt op een unieke locatie in Nederland. Een oase van rust met uitzicht op de golfbaan en toch heel dichtbij de dynamiek van de grote stad. De internationale keuken en de persoonlijke service maken de beleving compleet. Het restaurant en de bijbehorende meeting & dining rooms zijn ontworpen door designer Piet Boon en stralen kwaliteit en allure uit. The International biedt u diverse vergaderruimtes die bijzonder geschikt zijn voor uw zakelijke bijeenkomsten. Er zijn ruimtes beschikbaar voor aantallen van 4 tot 500 personen. Van Boardroom tot theateropstelling, alles behoort tot de mogelijkheden. Maar ook zaken als productpresentaties, modeshows, diners, feesten en bruiloften zijn zeer geschikt. Het gehele pand beschikt over een zeer snelle glasvezel internet verbinding wat internationale conference calls mogelijk maakt. Zie hier enkele foto’s van een bedrijfsevenement waarbij onze dj optrad samen met Edsilia Rombley en O’g3ne.

  • dj Badhoevedorp The International white 4-sterren 1
  • dj drive-in show Badhoevedorp The International white 4-sterren 2
  • dj Badhoevedorp The International white 4-sterren 3 met Edsilia Rombley
  • dj Badhoevedorp The International white 4-sterren 3 met O'G3NE

VRAAG EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSENDE AANBIEDING

Geen enkel feest of evenement is hetzelfde. We hebben daarom wel standaard pakketten, maar liever maken we een maatwerk offerte welke helemaal aansluit bij jullie wensen. Vertel ons alle uitgangspunten voor jouw feest of evenement en we geven diverse opties aan op basis van verschillende budgetten. Uiteraard is alles bespreekbaar en aanpasbaar tot de juiste mix van uitstraling en budget gevonden is.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin