Een dj huren in Baarn doe je bij Ambitious

Organiseer jij een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Baarn moet je bij Ambitious zijn. In Baarn draaien onze dj’s in het het Groene Paviljoen van Bomencentrum Nederland en Kasteel de Hooge Vuursche. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Kasteel Hooge Vuursche

Stijlvol met veel klasse

Of het nu gaat om een gezellige verjaardag, een aangeklede borrel, een spetterend personeelsfeest, een jubileum of huwelijksfeest, Kasteel De Hooge Vuursche heeft alles in huis om uw feest tot een groot succes te maken. Kasteel De Hooge Vuursche beschikt over meerdere stijlvolle ruimtes die deels met elkaar kunnen worden verbonden. Bij mooi weer kan je gebruik maken van het bordes met uitzicht op de prachtige vijver met fontein. Zie hieronder twee mooie voorbeelden van hoe onze 4-sterren lichtshow de ruimte geheel kunnen verlichten.

  • dj drive-in show Baarn Hooge Vuursche White Exclusive Show 4
  • dj Baarn Hooge Vuursche design 4-sterren
  • dj Baarn Kasteel De Hooge Vuursche T150S
  • dj Baarn Kasteel De Hooge Vuursche D1504S 2

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

EN ZIE ALLE MOGELIJKHEDEN

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin