Een dj boeken in Arnhem is een succes met Ambitious

De voorbereidingen zijn in volle gang. Je organiseert een feest en zoekt nog een disco. Of je gaat trouwen en zoekt nog een deejay voor de bruiloft. Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Arnhem moet je bij Ambitious zijn. Onze dj’s draaien veel op diverse locaties in Arnhem en omstreken. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Op deze pagina zie je welke shows er van Ambitious eerder op deze locaties stonden. Zo komen de attente allround dj’s van Ambitious regelmatig bij Brasserie De Boerderij, Burger’s Zoo, Groot Warnsborn, Kasteel Kerckebosch en Herberg de Woeste Hoeve.

Burger's Zoo

raak geïnspireerd door de natuur

Een relatie- en/of personeelsuitje in het midden van Nederland laten plaatsvinden? Graag een huwelijksfeest geven dat bij de beesten af is? Kom naar het Safari Meeting Centre, gelegen in Arnhem én midden in Burgers’ Zoo. Deze locatie is geschikt voor diverse evenementen van 10 tot 10.000 personen. Laat de gasten bijvoorbeeld genieten van het park of misschien een feestelijk diner afgesloten met een feestavond. Zo zie je hier ook een voorbeeld van een feestavond met onze dj met een live saxofonist erbij.

  • dj Arnhem Burgers Zoo 1
  • dj Arnhem Burgers Zoo 2

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

EN WIN WELLICHT EEN GRATIS SHOW

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin