Licht en geluid huren voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsevenement

Licht en geluid huren?

Maak indruk met Ambitious

Licht en geluid huren voor privé-feest of zakelijk evenement

Maak indruk met apparatuur van Ambitious

Licht en geluid huren zoals goede microfoons, speakers en een geluidstechnicus

Geluid

Sprekers maar ook artiesten of een band moet impact maken. Kies daarom voor onze technici, microfoons & speakers.

Licht en geluid huren zoals beamer, lcd en preview schermen

Video

Gasten en sprekers moeten beelden duidelijk kunnen volgen. Kies daarom voor onze beamers, LCD en preview schermen.
Licht en geluid huren laat artiesten shinen en maak sfeer met de juiste verlichting

Licht

Laat sprekers, dj's en artiesten shinen. Kies daarom voor frontlicht, maar ook sfeer verlichting van Ambitious.

Licht en geluid huren zoals een podium met tegels, afrok en trap op maat met de juiste afmeting op de juiste hoogte

Podium

Alle gasten moeten de artiesten goed kunnen zien. Wij plaatsen een podium op maat met tegels, afrok en een trap.
Licht en geluid boeken doe je bij Ambitious

Supporter van events sinds 1996

Organiseer je een evenement, maar ben je niet thuis in de techniek? Ambitious verzorgt de audiovisuele ondersteuning voor verschillende evenementen, van groot tot klein. Wij bieden totaaloplossingen op maat met microfoons, headsets, geluid, videoschermen, licht, podium en av-technici. De technische productie door Ambitious is altijd inclusief begeleiding, transport, op- en afbouw. Wij voorzien je graag van passend en vakkundig advies dat past bij jouw wensen en budget. Zo kun je bij ons terecht voor de uitvoering van geluid, video, licht en podium voor evenementen als beurzen, congressen, vergaderingen, presentaties, sport- en muziekevenementen. Zo ontnemen wij je de zorg die komt kijken bij de technische uitvoering van jouw evenement. Wij richten ons op de details die jouw evenement tot een unieke belevenis maken. Onze materialen op het gebied van licht, video en geluid zijn van hoogstaande kwaliteit. Wij werken met ervaren technici om de kwaliteit en het succes van jouw evenement te garanderen. Met 20 jaar jaar branche-ervaring en een professioneel team staan wij je met raad en daad bij voor de technische realisatie van jouw evenement, waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit, professionaliteit, betrokkenheid en klantvriendelijkheid voorop staan. Kies voor event techniek dus voor Ambitious: supporter van events.

Complimenten van organisatoren

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

Licht en geluid boeken in Gouda voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Licht en geluid inhuren van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

Licht en geluid boeken voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Lees meer over licht en geluid inhuren bij Ambitious   

Licht en geluid huren zoals hier voor bedrijfsevenement Tupperware NL in de Efteling

Experts in bedrijfsevenementen  en belevingen voor elk budget

Een evenement organiseren moet goed gebeuren, want zoals ze zeggen: “You never get a second chance to make a first impression.” Met Ambitious event support kun je erop vertrouwen dat jullie evenement een blijvende indruk zal achterlaten en er nog lang over zal worden gesproken. Ambitious verzorgt niet alleen de muziek maar ook de techniek. Naast dj’s en artiesten dus ook een technici, een geluidsset, frontlicht, sfeerverlichting, een podium, beamers, lcd en (preview) schermen. Of het nu gaat om een privé-feest of een evenement voor zakelijke relaties of het jaarlijkse personeelsfeest of teamuitje, Ambitious is de aangewezen partner voor voor licht en geluid van jouw evenement. Met onze kennis en ervaring, na talloze events in de laatste twee decennia, ben je verzekerd van een succesvol en spraakmakend moment of evenement. 

Licht en geluid huren voor symposium Provimi in het Design Hotel te Amsterdam

Professioneel in aanpak en persoonlijk in de omgang

Een evenement organiseren is maatwerk. Wij inventariseren jullie wensen en het beschikbare budget en passen ons advies daarop aan. Dankzij ons enorme aanbod aan live muzikanten, apparatuur, dj’s en drive-in shows, vinden we altijd een combinatie waarvan de uitstraling perfect aansluit op de beleving van jullie merk of bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bedrijfsevenement? Wij geloven dat het succes van onze evenementen te danken is aan een goede samenwerking. Vanzelfsprekend binnen ons eigen team van professionals, maar evengoed tussen ons en de klant. Duidelijke communicatie, heldere afspraken en prettig contact. Daar houden we van. Dankzij wederzijdse open communicatie, kunnen wij ons werk het beste uitvoeren én heeft onze klant zowel de rust dat alles volgens planning verloopt als het vertrouwen dat het feest of evenement in goede handen is. Verwachtingen worden met elkaar afgestemd, zodat we samen naar één resultaat toe kunnen werken en iedereen weet wat ze kunnen verwachten.

Ambitious is supporter van events

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk evenement met licht en geluid van Ambitious?