DJ voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

Exclusieve DJ en saxofonist

Sax Up The DJ

Exclusieve DJ en saxofonist huren voor (jubileum) bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag

  • Exclusieve dj en saxofonist spelen non-stop alle genres
  • Veelzijdige, vriendelijke exclusieve dj en saxofonist
  • Zijn op elkaar ingespeeld en voelen sfeer perfect aan
  • Ervaren dj & sax met led verlichte saxofoon
  • Lounge, Deep House of allround feestmuziek met dj en sax
  • Exclusieve dj en saxofonist voor uniek huwelijksfeest
  • Ceremonie, receptie of openbaar culinair evenement
  • Zakelijke events zoals netwerkborrel en personeelsfeest
  • 16e, 21e, 30e, 40e of 50e verjaardagsfeest met dj & sax

Exclusieve dj en sax zoeken is Sax Up The DJ boeken

DJ Johan Post huren voor exclusief huwelijksfeest zoals hier in het Wereldmuseum te Rotterdam

35 dj met saxofonist gigs per jaar sinds 2013

Sax Up The DJ is het dj en sax duo van saxofonist Boris en DJ Johan Post. Zij houden van alle muziekstijlen en zijn gek op feesten. Sinds 2013 treden zij fulltime op als professionele dj met saxofonist. Onder de naam Sax Up The DJ spelen zij voornamelijk op zakelijke evenementen, exclusieve bruiloften en andere feesten zoals verjaardagen. Ons repertoire bestaat uit lounge, Deephouse, Easybeats, 60's, 70's, 80's, 90's, 00's, Nl-talig, Après-ski, Dance, Latin House, Moombahton, Reggaeton 'You name it'. Door zo'n 35 optredens per jaar zijn ze goed op elkaar ingespeeld en hebben ze inmiddels aardig wat ervaring opgebouwd.

Complimenten

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

DJ Johan Post voor bruiloft gezocht en gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ Johan Post boeken met videoclips voor bruiloft review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ voor bruiloft inhuren dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over Sax Up The DJ    

Sax Up The DJ boeken voor huwelijksreceptie in Kasteel Wijenberg te Echteld

Ceremonie, receptie, diner, netwerkborrel of openbaar culinair evenement

Inmiddels hebben Boris en Johan op de meest uiteenlopende feesten en evenementen samen gespeeld. Voor elk type feest en aanleiding zijn te boeken. Of het nu gaat om je 30e, 40e of 50e verjaardagsfeest, een zakelijk evenement of een (jubileum) bruiloft. Bij bruiloften verzorgen ze niet alleen spetterende feestavonden maar ook tijdens de romantische huwelijksceremonie of stijlvolle receptie spelen ze graag en goed. Saxy Boris en DJ Johan spelen zowel stijlvol op de achtergrond als spetterend op de voorgrond. Voor de borrel of receptie spelen ze vaak Ibiza Lounge, Jazz of Easybeats. Dit repertoire spelen ze ook in wijnbarren en op culinaire evenementen. Zie het filmpje op deze pagina.

Sax Up The DJ White inhuren met Vocaliste Erica hier in Amicitia te Lekkerkerk

Sax Up The DJ met vocaliste of violiste of videoclips

Ben je geïnteresseerd in Sax Up The DJ maar ben je benieuwd naar extra mogelijkheden? Wij combineren Sax Up The DJ vaak met een extra live muzikant zoals een vocaliste, violiste en/of percussionist. Er gebeurt dan nog meer! In plaats van een akoestisch duo of trio heb je met Sax Up The DJ en een extra muzikant een modern duo of trio. Een andere leuke uitbreiding is videoclips. DJ Johan mixt dan videoclips van alle genres en Boris improviseert daar op los: Sax Up The VJ.

DJ voor bruiloft zoeken is demo avond van Ambitious bezoeken

Beleef en spreek Sax Up The DJ live op een demo avond

Wil je een Sax Up The DJ boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of hij aan je verwachtingen voldoet? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Je ziet Boris en Johan dan in actie en kunt met hen je wensen bespreken. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van maximaal € 1000,00!
DJ Johan Post boeken, huren of inhuren? Plaats gratis en vrijblijvend een optie

Plaats eerst een optie uiteraard gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Plaats dan snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om Sax Up The DJ te boeken, maar je zit (nog) niet aan hen vast. Pas als je een optie op hem hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief apparatuur - aan je te presenteren. Tevens ontvang je de uitnodiging voor onze demo avond.

Mogelijkheden en prijzen

Sax Up The DJ boeken € 1.090,00

Sax Up The DJ

€ 1.250,00 max. 4 uur
Black and White DJ-Show erbij boeken + € 340,00

Black & White DJ-Show

+ € 340,00 incl. transport & bouw
White Exclusive DJ-Show erbij boeken + € 490,00

White Exclusive DJ-Show

+ € 490,00 incl. transport & bouw

Zet jij de eerste stap naar een top feest of succesvol evenement met Sax Up The DJ?