Een basis dj-show huren vanaf Euro 450,00

Organiseer je een verjaardagsfeest, intieme bruiloft of event en zoek je een goedkope, betaalbare DJ Show? Of heb je een beperkt budget? Of wil je gewoon niet zo veel geld uitgeven aan een dj of drive-in show? Bij Ambitious kun al vanaf Euro 450,00 een dj met apparatuur inhuren. Deze basis of basic show bestaat dan uit een eenvoudig wit dj-meubel en een zwarte geluidsset geschikt voor maximaal 50 personen. Hier zit dan geen licht(show) bij. Tegen meerprijs kun we het dj-meubel, de geluidsset en lichtshow upgraden. Ook kunnen we de set uitbreiden met extra opties zoals bijvoorbeeld LED floorspots.

De keuze

is reuze

Bij Ambitious stel je zelf de drive-in show show samen. Een drive-in show is een dj met apparatuur. De onderdelen van een drive-in show zijn een dj-meubel, lichtshow, geluidsset en eventueel meeropties. Bij Ambitious kies je zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra’s. Ook als je niet veel geld wil uitgeven. Combineer bijvoorbeeld een Banner DJ-meubel of een Chesterfield White DJ-meubel met een Basis LED Lichtshow. Of laat ons weten wat je ongeveer uit wil geven, wat je wensen zijn en welke feestlocatie je hebt uitgekozen. Wij adviseren je graag.

Basis drive in show boeken

Pakketten

& prijzen

Is een Basic of Basis DJ-show toch (net) niet wat je zoekt. Omdat smaken én budgetten verschillen, bieden wij voor elk wat wils en de keuze is reuze. Klik daarom voor al onze mogelijkheden en prijzen op Prijzen & Pakketten.

BEZOEK ONZE DEMO AVOND

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Al onze feesten zijn van deze tijd. Onze dj’s weten precies wat er gevraagd wordt en zorgen altijd voor een passend feest. Wil je eerst kennis maken met de mogelijkheden die wij bieden voor jouw feest? Meld je dan aan voor een gratis demo avond. Een sfeervolle, informatieve avond die elke maand plaatsvindt. Gedurende een demo avond laten wij je kennis maken met de veelzijdigheid van Ambitious.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin