Drive-in show of DJ Show dj met apparatuur

Je bent dus op zoek naar een dj of drive-in show oftewel een dj die zelf apparatuur zoals dj-meubel, geluidsinstallatie en licht(show) meeneemt. Een professionele dj of drive-in show huren doe je doorgaans maar voor één dag of avond. Daarom zoek je een ervaren en betrouwbare partner zoals Ambitious. Sinds 1992 faciliteren wij verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Bij Ambitious huur je een vast pakket of stel je zelf je dj show samen. Kies uit meerdere dj-meubels, geluidssets en lichtshows. Wil je basic of juist exclusief? De keuze is reuze! Onze allround dj’s zijn ervaren, attent en voelen feilloos aan hoe ze jou en je gasten laten dansen. Wij werken met top apparatuur die goed wordt onderhouden. Vergelijk en kies zelf een drive in show die bij je past. Zie daarvoor onze pagina pakketten & prijzen.

Een drive in show huren bij Ambitious

onvergetelijk

Heb je op drive-in show gezocht of gegoogeld op professionele drive-in show boeken voor het organiseren van het bedrijfsfeest? Of wil je een DJ boeken die voor een spetterend trouwfeest kan zorgen? Bij Ambitious ben je in ieder geval aan het juiste adres! Wij staan al jaren bekend als een gerenommeerde organisatie, waar je met een gerust hart alles aan kunt overlaten. Een drive in show is de perfecte uitkomst als je zelf geen zorgen meer wilt hoeven maken over de avond. Een feest organiseren kan erg veel werk zijn. En ook op de avond zelf ben je er dan constant mee bezig. Als je dit aan onze professionals uitbesteedt, dan hoef je minder voorbereidingen te treffen en kun je op de avond zelf ook volledig ontspannen en genieten van het feest. Is dat duur? Nee, wij houden rekening met jouw budget! Zie onze drive-in show prijzen.

  • dj drive in show Beekbergen Princess Hotel De Wipselberg Banner DJ-meubel met 3-sterren lichtshow 1
  • dj drive-in show Badhoevedorp The International white 4-sterren 2

Jouw wensen

staan voorop

Het blijft natuurlijk wel jouw feest. Als je voor onze drive in show kiest, dan krijg je natuurlijk de gelegenheid om je wensen aan te geven. Ook kun je onze gratis demo-avond bezoeken, om zelf te ervaren wat er allemaal mogelijk is. Samen met ons gespecialiseerde team stel je als het ware je eigen feest samen. Heb je interesse? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wij komen vervolgens met diverse voorstellen, die uiteraard nog aangepast kunnen worden aan jouw voorkeuren. Wat voor muziek wordt er gedraaid? Welke acts wil je zien? Wat voor sfeer wordt er neergezet?  Wij zoeken daar de perfecte dj bij, die iedereen op de dansvloer krijgt. Wij nemen jou het werk uit handen en zorgen voor een fantastische drive in show die je nooit meer zult vergeten. Succes gegarandeerd met ons drive-in shows!

  • dj drive in show Ridderkerk Van der Valk white dj-meubel 4-sterren lichtshow 3
  • dj drive in show Dordrecht Raedtskelder exclusive white show 2

Ambitious Drive-in Shows

STERK IN MAATWERK

Wij voorzien je van een sfeervolle lichtshow. Een goede kwaliteit lichtshow is belangrijk. Het is de perfecte aanvulling voor een spetterend feest. Alle techniek voor het licht en geluid zijn netjes verborgen achter de dj-meubel. Op deze manier lopen er geen snoeren over de dansvloer. Het is van belang om goed geluid te hebben op jouw feest. Niet te hard, maar zeker ook niet te zacht. Onze dj’s zijn expert op het gebied van geluid en voelen perfect hoe hard er in een bepaalde ruimte kan worden gedraaid. Het volume is afhankelijk van het soort locatie, de grootte van de locatie en het soort feest waar wij draaien. Dit vereist een professionele en ervaren dj; en die hebben wij bij Ambitious.

  • Black & White Basis LED Drive-in Show prijs Euro 650,00
  • LED Mega Drive-in Show prijs Euro 1.350,00

WAT IS EEN DRIVE IN SHOW?

DE BETEKENIS

‘Wat is een drive in show?’, is een vraag waar de meeste mensen het antwoord wel op weten. Het gaat immers om een DJ die zelf alle apparatuur meeneemt voor een geweldige audiovisuele show. Maar wat minder mensen weten, is dat de mogelijkheden op dit gebied vrijwel eindeloos zijn. Zeker bij een gespecialiseerde partij zoals Ambitious. Ieder feest is uniek en daarom zetten wij keer op keer weer unieke drive in shows neer. Daarbij is niets onmogelijk! Of het nu gaat om een basis show of een exclusieve show. Wat dacht je van een verlichte dansvloer? De verlichte dansvloer werkt als een magneet op jouw gasten. Het zorgt er ook nog eens voor dat je er stapels mooie foto’s aan overhoudt. Of kleurrijke visuals en videoclips. Wellicht is onze videodisco iets voor jou? Of een dj met live saxofonist voor live sfeer? De saxofonist zorgt voor een ultieme sfeer door te improviseren op de beats die hij op dat moment hoort. Het is een zeer populair concept en wordt gebruikt op allerlei type evenementen als bruiloften, studentenfeesten en verjaardagsfeesten. Bij Ambitious kan het allemaal. Wil je meer weten over onze drive in shows? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Design 4 Sterren Drive-in Show
  • DJ Johan Post LED's Party drive in show

Drive-in show

video impressies

Bekijk hier video’s van optredens van onze dj’s en drive in shows die wij verzorgden tijdens diverse evenementen. Zo verzorgen wij graag het huwelijksfeest van jouw bruiloft. Ook een spetterend feest in het clubhuis van de tennisvereniging of hockeyclub verzorgen onze dj’s graag en goed. Dat geldt ook voor een lounge dj met saxofonist of een dj met videoclips voor het jaarlijkse bedrijfsfeest, personeelsfeest, kerstfeest of nieuwjaarsborrel.

BEZOEK ONZE DEMO AVOND

GEHEEL GRATIS

De drive in shows van Ambitious zijn van deze tijd. Onze dj’s weten precies wat er gevraagd wordt en zorgen altijd voor een passend feest. Wil je eerst kennis maken met de mogelijkheden die wij bieden voor jouw feest? Meld je dan aan voor een gratis demo avond. Een sfeervolle, informatieve avond die elke maand plaatsvindt. Gedurende een demo avond laten wij je kennis maken met de veelzijdigheid van onze drive-in shows.

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin