DJ voor bruiloft Ambitious DJ hier voor exclusieve bruiloft in Gouda

DJ met violiste

Violize!

DJ en violiste huren voor (jubileum) bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag

  • Exclusieve dj en violiste spelen non-stop alle genres
  • Veelzijdige, vriendelijke exclusieve dj en violiste
  • Zijn op elkaar ingespeeld en voelen sfeer perfect aan
  • Lounge, Deep House of allround met dj en violiste
  • Exclusieve dj en violiste voor uniek huwelijksfeest
  • Ceremonie, receptie of openbaar culinair evenement
  • Zakelijke events zoals netwerkborrel en personeelsfeest

DJ en percussionist zoeken is Beat The DJ boeken

DJ Johan Post huren voor exclusief huwelijksfeest zoals hier in het Wereldmuseum te Rotterdam

DJ met violiste: Violize!

Violize is het dj en violiste duo van Violiste Myrthe en DJ Johan Post. Zij houden van alle muziekstijlen en zijn gek op feesten. Sinds 2018 treden zij fulltime op als professionele dj met violiste. Onder de naam Violize spelen zij voornamelijk op zakelijke evenementen, exclusieve bruiloften en andere feesten zoals verjaardagen. Het repertoire bestaat uit lounge, Deephouse, Easybeats, 60's, 70's, 80's, 90's, 00's, Nl-talig, Après-ski, Dance, Latin House, Moombahton, Reggaeton 'You name it'. Door zo'n 35 optredens per jaar zijn ze goed op elkaar ingespeeld en hebben ze inmiddels aardig wat ervaring opgebouwd.

Complimenten

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

DJ Johan Post voor bruiloft gezocht en gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ Johan Post boeken met videoclips voor bruiloft review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ voor bruiloft inhuren dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over Beat The DJ    

DJ Johan Post inhuren, boeken of huren? Hij mixt dan videoclips tijdens exclusief personeelsfeest VODW in Leusden

Receptie, diner, netwerkborrel of openbaar culinair evenement

Lounge of loungemuziek is de benaming voor twee soorten easy listening. Vaak wordt met loungemuziek bedoeld achtergrondmuziek, of in ieder geval muziek waarbij te converseren valt. Latere varianten van deze vorm werden denigrerend ook wel muzak of liftmuziek genoemd. Vanaf het midden van de jaren negentig van de twintigste eeuw wordt met lounge ook wel de elektronische downtempo muziek bedoeld. Lounge is eigenlijk het genre chill-out aangevuld met de genres triphop, acid jazz, ambient, beach house, soulful house en deep house. Bij een dj wordt meestal niet gelijk aan achtergrond muziek gedacht. Een lounge dj kan dus achtergrond muziek verzorgen en is zo dus zeer geschikt voor een (bruiloft) receptie, een zakelijke of bedrijfsborrel of een openbaar culinair event. Ook gebruiken we achtergrond aan het begin van een feestavond. Tijdens de inloop van de gasten en tijdens het feliciteren draaien onze dj's achtergrond muziek tot het moment dat het bal (spontaan) wordt geopend.

DJ Johan Post boeken, huren of inhuren? Plaats gratis en vrijblijvend een optie

Plaats eerst een optie uiteraard gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Plaats dan snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om Beat The DJ te boeken, maar je zit (nog) niet aan hen vast. Pas als je een optie op hem hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief apparatuur - aan je te presenteren. Tevens ontvang je de uitnodiging voor onze demo avond.

Mogelijkheden en prijzen

Lounge DJ Johan Post, boeken, huren of inhuren vanaf € 395,00

Violize

€ 1.075,00 max. 4 uur

Black & White DJ-Show

+ € 340,00 incl. transport & bouw

White Exclusive DJ-Show

+ € 490,00 incl. transport & bouw

Zet jij de eerste stap naar een top feest of succesvol evenement met Beat The DJ?