DJ met apparatuur boeken voor bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest

DJ met apparatuur huren?

Maak indruk met een allround dj show van Ambitious

Een dj met apparatuur huren voor een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag

  • Een betaalbare of exclusieve dj met apparatuur boeken
  • Voor ceremonie, receptie of jubileum bruiloft
  • Professionele en vriendelijke dj die verzoekjes wél draait
  • Ook je verjaardag vier je met onze drive-in show
  • Een dj met apparatuur inhuren: de keuze is reuze
  • Reserve dj met apparatuur stand-by
  • Bedrijfsfeest of lounge dj huren met saxofonist

Maak indruk met een dj-show van Ambitious

DJ met apparatuur boeken voor exclusief huwelijksfeest

Bruiloft

De ceremonie, receptie en/of (jubileum) huwelijksfeest moet geweldig worden. Vertrouw op Ambitious.

DJ met apparatuur boeken voor bedrijfsfeest

Zakelijk

Lounge muziek tijdens een netwerkborrel of een spetterend personeelsfeest met dj-show. Maak indruk met Ambitious.
DJ met apparatuur boeken voor verjaardag

Verjaardag

Of het nu gaat om een Sweet Sixteen, je 21e, 30e, 40e verjaardag of een Sweet Sixty. Vier het met Ambitious.
DJ met apparatuur boeken voor themafeest

Feest

Carnaval, Koningsdag, een gala, hockeyfeest of openbaar culinair evenement. Maak indruk met Ambitious.
Een DJ met apparatuur boeken doe je bij Ambitious

Specialist in dj shows sinds 1996

Een dj met apparatuur noemen we een dj-show, disco of drive-in show. Zo'n show bestaat uit een dj, een dj-meubel, een geluidsset, een lichtshow en eventuele extra opties. Ambitious is gespecialiseerd in dj-shows. Daarbij is niets onmogelijk! Of het nu gaat om een betaalbare drive-in show of een (witte) exclusieve show. Samen stellen we jouw maatwerk dj-show samen. Onze dj-pool bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke, vriendelijke en veelzijdige dj's. Onze loods staat vol met dj-meubels, geluidssets, lichtshow en leuke extra opties. Ieder feest is uniek en daarom verzorgen wij keer op keer maatwerk dj-shows. Wat dacht je van een verlichte dansvloer? De verlichte dansvloer werkt als een magneet op jouw gasten. Of een dj met live saxofonist voor live sfeer? De saxofonist zorgt voor een ultieme sfeer door te improviseren op de beats die hij op dat moment hoort. Het is één van onze populaire dj-concepten en wordt gebruikt op allerlei feesten en evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen. Bij Ambitious kan het allemaal. Wil je meer weten over ons en onze mogelijkheden? Schroom dan niet en kijk of klik verder!

Complimenten van feestgevers

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ met apparatuur in Gouda voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ met apparatuur huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ met apparatuur voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Lees meer over een dj-show huren bij Ambitious   

Allround dj boeken voor exclusieve bruiloft in en rondom Gouda

Voor elk type event,  stijl en budget een dj-show huren bij Ambitious

Ambitious is gespecialiseerd in diverse dj-shows of drive-in shows. Een optreden van een dj kan op de voorgrond als het gaat om een feestavond of op de achtergrond tijdens een ceremonie, receptie, of zakelijke evenement zoals een netwerkborrel. Zoek je een dj met apparatuur ofwel een dj-show of drive-in show? Geen probleem! Wij hebben zelf alle apparatuur zoals dj-meubel, lichtshow en geluidsset. Dat geldt ook voor leuke extra's zoals een spiegelbol, podium of sterrendoek. Van basic tot exclusief: de keuze is reuze! Ook zorgen wij voor een reserve dj en apparatuur, zodat jouw feest altijd door kan gaan. Wil je een dj met saxofonist of zoek je een silent dj? Ook voor diverse dj-concepten kun je terecht bij Ambitious.

Lounge, silent of allround dj huren, mannelijk of vrouwelijk, zonder of met apparatuur, videoclips en/of muzikanten

Allround dj huren

Allround dj's

De dj's van Ambitious. zowel mannelijk als vrouwelijk zijn los te boeken of met meerprijs te combineren met een Ambitious DJ-Show.
dj show boeken

DJ-shows

De Ambitious DJ-shows zijn onze all-in dj-shows inclusief allround dj, apparatuur, transport, op- en afbouw; van betaalbaar tot exclusief.
DJ-concept boeken

DJ-concepten

Bekijk hier de dj-concepten van Ambitious zoals dj met muzikanten zoals Saxy DJ, Silent DJ, Videodisco, Ambulante DJ en Karaoke DJ.
dj huren bij Ambitious is demo beleven

Een feestje geven is de dj-demo van Ambitious beleven

Wil je een dj-show boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of wij aan jullie verwachtingen voldoen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven. Je krijgt dan een goede indruk van ons en onze mogelijkheden. Er zijn live-optredens en we geven presentaties. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. De deur gaat om 20.15 uur open. De live-optredens en presentaties zijn tussen 20.30 uur en 21.30 uur. Daarna zoomen we graag in op jullie feest. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van € 1000,00!

Foto's en video's

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest of evenement met een dj-show van Ambitious?