Waar is dat feestje? bij de feest dj!

Inkoppertje, maar de verleiding is te groot: een feest is geen feest als onze feest dj niet is geweest. Want waar kan het feest anders zijn dan waar de enige echte feest dj is? Er is geen evenement denkbaar zonder een kei van een dj die van wanten weet. De handen de lucht in, stampen met de voeten en swingen met die heupen; het spettert en het knalt. Ook bij de iets meer ingetogen feesten, zoals bijvoorbeeld een jubileum of receptie, weten onze dj’s hoe ze het publiek moeten bespelen. “Music makes the people come together”, zoals de grote popdiva Madonna ooit zong. Waar wachten we nog op? Music maestro!

Een feest DJ huren

tot 's-nachts na tweeën

Een echte feest dj gaat met gemak door tot in de vroege uurtjes. Iedereen weet dat de beste feesten de ochtend kunnen aantikken zonder het ook maar een moment in de gaten te hebben gehad. Nu is het niet zo dat elk goed feest lang duurt. Kort en krachtig kan ook makkelijk. Dan is het direct vanaf het begin knallen, vol gas erop en dansen maar. En of het nu een speciaal genre moet zijn of een muzikale weg die nog helemaal openligt, het kan allemaal. Van themafeest tot feestcafé. Wij hebben alles voor je in huis, van Beethoven tot trance en van vette R&B tot rock classics. Het dak gaat er altijd af. Figuurlijk dan. Want we houden het wel graag heel en netjes.

feest dj huren themafeest

Party dj

here we go!

Wat we maar willen zeggen, is dat we voor elk feest de beste dj voor je in huis hebben. Kun je organisatorisch nog wat hulp gebruiken (denk aan licht, geluid, locatie), ook dan zijn we je graag van dienst. We brengen een heel magazijn platenkoffers vol ervaring voor je mee die we in de afgelopen twintig jaar met veel professioneel plezier hebben gevuld. Zo weten we precies wat de punten van aandacht zijn voor een bijzonder goed en geslaagd feest. Wij zorgen graag voor de juiste chemie, of om een krakende vloervuller van The Chemical Brothers te gebruiken: “Hey girls, hey boys, superstar dj’s, here we go!”

feest dj wouter

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMO AVOND

HELEMAAL GRATIS

Al onze feesten zijn van deze tijd. Onze DJ’s weten precies wat er gevraagd wordt en zorgen altijd voor een passend feest. Wil je eerst kennis maken met de mogelijkheden die wij bieden voor jouw feest? Meld je dan aan voor een gratis demo-avond. Een sfeervolle, informatieve avond die elke maand plaatsvindt. Gedurende een demo-avond laten wij je kennis maken met de veelzijdigheid van Ambitious.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin