Dj voor een bedrijfsfeest huren? vertrouw op Ambitious

DJ Bedrijfsfeest nodig? Organiseer jij het komende personeelsfeest? Of zoek je muzikale invulling voor een bedrijfsfeest? Juist voor een zakelijk evenement zoek je een professionele partij zoals Ambitious. Voor elk type bedrijfsevenement hebben wij een passende invulling. Of het nu gaat om een dj met saxofonist, een vrouwelijke dj of een dj met videoclips. Bij Ambitious weet je zeker dat de dj het personeelsfeest tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt!

Wij komen graag bij u langs om te laten zien wie wij zijn en wat we kunnen

 neem direct contact met ons op!

De voordelen van Ambitious:

meer dan 20 jaar ervaring

Wanneer je de dj show voor jouw bedrijfsfeest of personeelsfeest bij Ambitious boekt, haal je niet alleen een ervaren dj in huis. Ons ervaren team verzorgt ook alle apparatuur, transport, planning & afstemming. Zo denken wij graag mee over de stijl die u op het feest wilt neerzetten. Door vele optredens en een groot netwerk zorgen wij voor de juiste man of vrouw achter de knoppen. Onze dj’s, artiesten en ook technici weten als geen ander wanneer er wat van hen wordt verwacht.

Door de dj bij Ambitious te boeken, kies je ervoor te worden ontzorgt. Want wat is er fijner dan tijdens het personeelsfeest of bedrijfsfeest zelf achterover te kunnen leunen en te genieten van je personeel of collega’s die het zichtbaar naar hun zin hebben? Laat je door het team van ontzorgen. We denken van begin tot eind met jullie mee, we adviseren, we sturen bij indien nodig en zijn op alle scenario’s voorbereid. Bovendien is er altijd een back-up dj en zorgen we ervoor dat zowel de dj als de apparatuur ruim op tijd op de locatie klaar staan.

Klik dus snel verder op prijzen dj huren of vraag een offerte aan.

  • dj Bedrijfsfeest
  • dj Amerongen Buitenplaats Koetshuis feest 1
  • dj-Zwijndrecht-Hotel-Ara-Ambitious-bruidspaar-publiek-

De mogelijkheden van een dj

op uw personeelsfeest

Niet alleen het huren van een dj voor uw personeels- of bedrijfsfeest is bij ons mogelijk. U kunt bijvoorbeeld ook een dj met saxofonist boeken om de middag of avond nog net dat beetje extra te geven. En of u nu een dj met of zonder apparatuur wilt boeken, omdat u de benodigde apparatuur misschien al in huis heeft, het is bij ons mogelijk. Voor iedere locatie en ieder budget kunnen we een oplossing bieden. Daarbij houden we jullie wensen goed in de gaten. Ook tijdens het personeelsfeest zelf speelt onze dj feilloos op de wensen van het personeel in door de sfeer perfect aan te voelen.

  • white-dj-meubel-3-sterren-lichtshow-geluidsset-
  • design-dj-meubel-4-sterren-lichtshow-geluidsset-tot-150p
  • exclusieve-drive-in-show

Wat zijn de kosten

voor een bedrijfsfeest met muziek?

Bij Ambitious werken we altijd met een all-in prijs. Dat vinden wij fijn, omdat we graag duidelijk en helder met u communiceren, en dat is voor u fijn, omdat u op deze manier niet bang hoeft te zijn voor verrassingen achteraf. De prijs die u betaalt voor uw bedrijfsfeest DJ is dus inclusief apparatuur en BTW en zonder reiskosten. Daar rekenen we niets voor.

Om u een idee te geven van de kosten, maken we geheel vrijblijvend een offerte op maat voor uw bedrijf. U kunt ook kiezen voor één van onze aantrekkelijke pakketten. Welke drive-in show het beste aansluit bij uw bedrijfsfeest kunt u zien op de pagina prijzen dj huren.

 

Een dj voor uw bedrijfsfeest boeken

kies voor Ambitious

Of een dj u aanspreekt, is vooral een kwestie van smaak. We begrijpen het dan ook heel goed als u eerst kennis kunt maken met de dj voor uw bedrijfsfeest, voordat u direct tot boeken overgaat. Daarom komen wij graag bij U langs om kennis te maken en om de locatie te bekijken. We kunnen op die manier direct advies geven over aankleding, licht en geluid! U kunt ons altijd telefonisch benaderen maar op het contactformulier reageren wij ook erg snel!

Tips

voor bedrijfsfeest muziek

Er gaat vaak heel wat voorbereiding vooraf aan een personeels- of bedrijfsfeest. De muziek is één van de zaken waar organisatoren regelmatig stress over hebben. Gaat er niets mis? Komt het feest wel los? Of, erger nog, komt de dj wel bij het bedrijfsfeest opdagen? Onze dj zorgt ervoor dat uw personeelsfeest spetterend wordt afgesloten. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Als tip voor uw bedrijfsfeest muziek zouden we u dan ook willen adviseren de DJ bij een betrouwbare en ervaren partij zoals Ambitious te boeken.

Tijdens een persoonlijk gesprek op uw locatie laten we u graag zien welke kwaliteit en service u van ons kunt verwachten. Lees ook eens onze onafhankelijke reviews om een goed beeld van ons te krijgen.

WIJ KOMEN GRAAG LANGS

GEHEEL VRIJBLIJVEND

Bent u benieuwd geworden naar ons dj’s en de vele mogelijkheden? Maak dan direct een afspraak bij u op locatie. Of vraag meteen een offerte aan. Wij kijken graag welke dj het beste bij uw bedrijfsfeest past, bij de wensen en de muzieksmaak. Door de jarenlange ervaring van onze dj’s maken zij ieder personeelsfeest tot een succes!

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin