Receptie muziek met dj of artiesten

Receptie muziek is niet gek als je na het mooiste moment een receptie houdt. Trouwen is emotie en daar hoort muziek bij. Kies je voor Lounge muziek of bijvoorbeeld romantische liefdesliedjes op de achtergrond? Maak je zelf een playlist of huur je een professional in? Afhankelijk van je budget, wensen maar ook omstandigheden zijn er legio mogelijkheden als het gaat om receptie muziek. Trouw je buiten of binnen? Wil je deze intieme bruiloft muziek versterkt of akoestisch? Ga je voor een Lounge dj zoals bijvoorbeeld onze Ambulante DJ? Wens je live artiesten zoals een zanger(es), een pianist, saxofonist, violiste of een combinatie zoals Sax Up The DJ? Bij Ambitious adviseren we je graag.

  • dj drive-in show Echteld Kasteel Wijenburg white show DJ Johan en Saxofonist Boris bruiloft
  • Violiste Myrthe met dj boeken voor lounge of feest op bruiloft of bedrijfsborrel

Ontvang de felicitaties

in stijl

Na de huwelijksceremonie is het moment aangebroken om de felicitaties in ontvangst te nemen. Gezellig samen met familie en vrienden nagenieten van de mooie plechtigheid. Wat is dan een betere aanvulling dan sfeervolle bruiloft receptie muziek? Bij Ambitious ben je daarvoor aan het juiste adres. Zoek je een bruiloft DJ die jullie favoriete nummers draait? Wat dacht je van een dj met saxofonist waarmee de gasten alvast in de stemming voor de feestavond worden gebracht? Ook een live bandje die rustige achtergrondmuziek verzorgt boek je bij Ambitious.

 

De bruidstaart aansnijden

op 'jullie nummer'

Muziek is niet alleen een goed middel om extra sfeer toe te voegen, het roept ook mooie herinneringen op. Veel stellen hebben dan ook een eigen nummer dat ze doet terugdenken aan een bijzonder moment of dat ze een bepaald fijn gevoel geeft. Het aansnijden van de bruidstaart is een speciale gebeurtenis tijdens jullie bruiloft receptie. Om dit moment nog persoonlijker te maken kan onze disc jockey ‘jullie nummer’ draaien terwijl jullie de taart aan alle gasten uitdelen.

muziek receptie champagne

All-in prijs

voor jullie bruiloft receptie

Bij de organisatie van jullie bruiloft wil je graag de touwtjes in handen houden. Niet alleen met betrekking tot het verloop van de dag, maar ook om alles binnen budget te houden. Bij Ambitious houden wij van duidelijkheid. Daarom zijn wij van begin tot eind open en eerlijk over alle mogelijkheden en kosten en hanteren wij uitsluitend all-in prijzen. Zo betaal je binnen heel Nederland geen reiskosten en hoef je nooit bang te zijn voor vervelende verrassingen achteraf. Ben je benieuwd naar de all-in prijzen voor jullie bruiloft dj of artiesten? Download dan onze brochure bruiloften of vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je een vraag over beschikbaarheid of wil je weten of wij ook een speciaal thema kunnen verzorgen? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons op werkdagen van 10:00 – 17:00 uur op: (0182) 58 69 31.

 

Wij zijn voorbereid

op jullie dag

Door de kennis en ervaring die wij in de laatste twee decennia hebben opgebouwd, weten wij wat er allemaal moet worden ingecalculeerd om jullie grote dag vlekkeloos te laten verlopen. Daarom zijn wij altijd overal op voorbereid. Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur en artiesten, onze bruiloft dj heeft altijd reservekabels bij zich en bij Ambitious staan reserveonderdelen klaar, we zijn altijd ruim op tijd aanwezig op locatie en we hebben standaard een back-up DJ stand-by staan. Zo kunnen jullie met een gerust hart genieten van de mooiste dag van jullie leven.

  • dj Peter Dordrecht Raedtskelder White Exclusive Ambitious bruiloft bedrijfsfeest verjaardag
  • bruiloft dj met bruidspaar

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMO AVOND

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs om jullie trouwplannen te bespreken of meld je aan voor de demo avond om alvast een voorproefje te beleven.

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin