Vier je jubileum bruiloft met dj van Ambitious

Zoek je een dj of dj met apparatuur (dj show) voor het 12,5-jarig, 25-jarig of misschien wel 50-jarig huwelijksjubileum? Of organiseer je een jubileum bruiloft voor een andere huwelijksverjaardag? Zo’n fantastische prestatie moet natuurlijk gevierd worden en daarvoor ben je bij Ambitious aan het juiste adres. Vier je  koperen huwelijk of zilveren huwelijk met een dj en beleef een spetterend feest met familie en vrienden. Wij regelen de benodigde apparatuur, stemmen af met de locatie en hebben een back-up dj stand-by. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij op alles voorbereid. Bezoek daarom gratis onze maandelijkse demo avond. Organiseer je een gouden jubileum bruiloft? Dan vind je het vast fijn als er een wat oudere dj draait die de juiste plaat op het juiste moment op het juist volume draait. Wil je uitpakken? Denk dan bijvoorbeeld aan onze top-act Sax Up The DJ.

  • dj Peter Dordrecht Raedtskelder White Exclusive Ambitious bruiloft bedrijfsfeest verjaardag
  • white-dj-meubel-3-sterren-lichtshow-geluidsset-

Persoonlijk contact

professionele uitvoering

Bij Ambitious is jullie huwelijksjubileum in de beste handen. In de laatste twee decennia hebben wij voor duizenden bruidsparen – naast jubilea – de muziek en entertainment voor de huwelijksceremonie, receptie en feestavond mogen verzorgen. Door die kennis en ervaring, weten wij wat er nodig is om een feest succesvol en vlekkeloos te laten verlopen. Zo maken wij uitsluitend gebruik van professionele apparatuur voor licht en geluid van de hoogste kwaliteit en kun je bij ons alleen ervaren en bekwame artiesten en dj’s boeken.

 

  • dj met saxofonist
  • dj drive-in show Echteld Kasteel Wijenburg white show DJ Johan en Saxofonist Boris bruiloft

All-in prijzen

eerlijk en helder

Eerlijkheid duurt het langst. Na 12,5, 25 of zelfs 50 jaar huwelijk weten jullie dit als geen ander. Bij Ambitious zijn wij dan ook altijd open en eerlijk in alle communicatie en maken wij heldere en duidelijke afspraken. Niet alleen met onze klanten, maar ook met elkaar. Zo weet iedereen altijd waar hij aan toe is en komt niemand voor onaangename verrassingen te staan. Bovendien zijn onze prijzen standaard all-in en betaal je geen reiskosten binnen heel Nederland. Wanneer je Ambitious inschakelt voor de organisatie van jullie huwelijksjubileum, zullen wij je vast en zeker verrassen, maar nooit door onverwachte kosten. Ben je benieuwd naar de all-in prijzen voor jullie koperen huwelijk of zilveren bruiloft? Bezoek dan gratis onze demo avond of vraag vrijblijvend een voorstel aan.

DEMO AVOND

 

  • dj Lekkerkerk Witte Brug Black & White Show 4 bruiloft bedrijfsfeest Ambitious 1
  • dj-Zwijndrecht-Hotel-Ara-Ambitious-bruidspaar-publiek-

Een jubileum op maat

met dj-garantie

Na zoveel gelukkige jaren met elkaar te hebben doorgebracht, hebben jullie waarschijnlijk een nog meer uitgesproken smaak en stijl dan toen jullie met elkaar trouwden. Om jullie huwelijksjubileum zo persoonlijk en passend mogelijk te maken, hebben wij een uitgebreid aanbod aan dj show opstellingen en attributen en een zeer brede selectie in dj’s en artiesten. Zo zullen alle genodigden het feest echt herkennen als ‘jullie jubileum’ en zal de avond een onuitwisbare indruk achterlaten. En omdat wij na zoveel jaren branche ervaring weten wat er allemaal moet gebeuren om jullie jubileum zo soepel mogelijk te laten verlopen, zijn wij altijd op alles voorbereid. Zo zorgen wij ervoor dat onze disc jockey altijd met reservekabels op pad gaat, zijn wij altijd ruim van tevoren op locatie aanwezig en staat er standaard een back-up dj stand-by. Zo zijn jullie verzekerd van een succesvol feest en kunnen jullie ongestoord genieten van onvergetelijke avond.

 

Maak kennis met

onze jubileum dj's

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMO AVOND

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Al onze feesten zijn van deze tijd. Onze dj’s weten precies wat er gevraagd wordt en zorgen altijd voor een passend feest. Wil je eerst kennis maken met de mogelijkheden die wij bieden voor jouw jubileum? Meld je dan aan voor een gratis demo avond. Een sfeervolle, informatieve avond die elke maand plaatsvindt. Gedurende een demo avond laten wij je kennis maken met de veelzijdigheid van Ambitious.

2020 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin