dj huren

DJ huren bij Ambitious

Volledig ontzorgd genieten van onvergetelijke momenten


DJ huren voor een betaalbare prijs

  • Ervaren dj huren voor elk type event
  • Jouw wensen staan centraal bij veelzijdige dj
  • Vriendelijke dj inhuren die verzoekjes wél draait
  • Stijlvol of casual op de voor- of achtergrond
  • Prijs dj met apparatuur, transport en bouw
  • Reserve allround dj en apparatuur stand-by
  • Ook concepten als dj boeken met saxofonist

DJ boeken voor bruiloft, verjaardag of ander feest

dj bruiloft huren

Bruiloft

Een dj huren voor een onvergetelijk trouwfeest ceremonie, receptie of jubileum huwelijksfeest. Vertrouw op Ambitious.

dj huren verjaardag

Verjaardag

Een dj boeken voor een Sweet Sixteen, je 18e, 30e, 40e, 50e verjaardagsfeest of een Sweet Sixty. Vier het met Ambitious.
bedrijfsfeest dj huren

Bedrijfsfeest

Lounge dj inhuren voor muziek tijdens een borrel of een spetterend personeelsfeest. Maak indruk met Ambitious.
dj huren voor themafeest

(Thema)feest

DJ inhuren voor een themafeest, 70's Disco, Ibiza White. Koningsdag, een gala, of hockeyfeest. Maak indruk met Ambitious.
dj met apparatuur huren

Volledig ontzorgd een dj inhuren  
doe je bij dé specialist

Dus jij bent op zoek naar een dj voor een intieme verjaardag, spetterend trouwfeest, zakelijk of openbaar evenement. Wil je een lounge dj huren of een allround dj boeken voor een betaalbare prijs? Wil je dat wij ook alle apparatuur inclusief afstemming, transport, op- en afbouw verzorgen? Wil je er een saxofonist of een verlichte dansvloer bij? Geen probleem bij Ambitious! Ons team staat bijna dag en nacht voor je klaar en denkt graag met je mee. Welke dj gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten? Liefst in positieve zin 😉. Je wilt misschien dat er veel gedanst wordt en/of dat dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de gasten daar ook op los? Hoe bouw je een feest eigenlijk op? Start je met een openingsdans of energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je iemand die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van feestgevers

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Ambitious!

DJ boeken in Gouda voor 30e verjaardag dj van Ambitious inhuren of boeken review door Kevi
Kevin van Werkhooven - iPhone doctor

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ boeken in Gouda met bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren review door Jeroen en Margriet over exclusief huwelijksfeest
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ boeken voor bruiloft dj van Ambitious huren of boeken met hier een review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Lees meer over een dj huren bij Ambitious   

dj saxofonist huren

DJ huren met saxofonist? Het beste van 2 werelden

Ambitious is gespecialiseerd in mannelijke en vrouwelijke allround dj's, maar ook een Lounge of Deep House dj huren, kan bij ons. Een optreden van een dj kan op de voorgrond als het gaat om een feestavond of op de achtergrond tijdens een ceremonie, receptie of zakelijke evenement zoals een netwerkborrel. Zoek je een dj met apparatuur ofwel een dj-show of drive-in show? Geen probleem! Wij hebben zelf alle apparatuur zoals dj-meubel, lichtshow en geluidsset. Dat geldt ook voor leuke extra's zoals een spiegelbol, podium of sterrendoek. Van basic tot exclusief: de keuze is reuze! Ook zorgen wij voor een reserve dj en apparatuur, zodat jouw feest altijd door kan gaan. Wil je een dj met saxofonist of zoek je een silent dj? Ook voor diverse dj-concepten kun je terecht bij Ambitious. We maken graag een voorstel en blijven net zolang aan het voorstel schaven tot het helemaal naar je zin is.

Lounge, silent of allround dj huren, mannelijk of vrouwelijk, zonder of met apparatuur, videoclips en/of saxofonist

DJ huren

Allround dj's

De dj's van Ambitious. zowel mannelijk als vrouwelijk zijn los te boeken of met meerprijs te combineren met een Ambitious DJ-Show.
DJ Show inhuren

DJ shows

De Ambitious DJ-shows zijn onze all-in dj-shows inclusief allround dj, apparatuur, transport, op- en afbouw; van betaalbaar tot exclusief.
DJ huren met saxofonist

DJ concepten

Bekijk hier de dj-concepten van Ambitious zoals dj met muzikanten zoals Saxy DJ, Silent DJ, Videodisco, Ambulante DJ en Karaoke DJ.
DJ inhuren demo beleven

Een feestje geven is de dj-demo van Ambitious beleven

Wil je een dj boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of wij aan jullie verwachtingen voldoen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven. Je krijgt dan een goede indruk van ons en onze mogelijkheden. Er zijn live-optredens en we geven presentaties. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. De deur gaat om 20.15 uur open. De live-optredens en presentaties zijn tussen 20.30 uur en 21.30 uur. Daarna zoomen we graag in op jullie feest. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van € 1000,00!

Foto's en video's van dj's en artiesten

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk event met een dj en eventuele artiest(en) van Ambitious?