Een DJ huren is een feest met ambitious

Het is zo eenvoudig: je geeft een feest en je wilt een dj huren. Dat lijkt zoeken naar een speld in een hooiberg met zo’n groot aanbod. Het goede nieuws is dat je niet verder hoeft te zoeken. Want of het nu om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement gaat, wij maken de ambitie waar om het perfecte feest neer te zetten. Ambitious verzorgt voor elke stijl, locatie en budget een privé of zakelijk feest op maat. We matchen een attente allround dj aan jouw wensen. Zoek je een dj met saxofonist zoals Sax Up The DJ? Ook een dj huren met vocaliste, violiste of percussionist is mogelijk. Zie onze dj concepten. Verder is de keuze reuze als het gaat om de uitstraling van onze dj shows. Zie daarvoor onze pakketten en prijzen. Ben je er nog niet helemaal uit wat past bij jouw feest? Met onze schat aan ervaring geven wij je graag advies op maat.

  • DJ Johan Post bruiloft Stadhuis van Gouda
  • DJ Peter boeken doe je bij Ambitious

De beste dj inhuren

voor jouw feest

Het spreekt voor zich: je wilt alleen de beste professionele dj inhuren voor jouw evenement. De belangrijkste stap is al gezet, want bij ons kun je uitsluitend toppers huren. En er is meer dan dat. Want de top is voor ons pas echt bereikt als een dj niet alleen als een geoliede machine de platen aan elkaar smeedt, maar dat doet met een perfect gevoel voor timing en sfeer. De juiste plaat op het juiste moment door als het ware mee te bewegen met het publiek. Flexibel inspelen op verzoeknummers en ter plekke meedenken als er om een bepaald genre wordt gevraagd. Met andere woorden: alle ingrediënten voor een spetterend feest weten te mixen tot een niet te versmaden muzikaal banket! Dat is de meerwaarde van een dj huren via Ambitious.

 

  • DJ Marcel feesten en events
  • Bruiloft DJ Leon boeken en huren

Daarom

wil je onze dj inhuren

We merken steeds vaker dat mensen bij ons een dj inhuren omdat de vraag naar echt goede dj’s groeit. Een ontwikkeling die ons vanzelfsprekend als muziek in de oren klinkt. Elk feest is bijzonder en staat op zich. Voor ons blijft het de mooiste uitdaging om te zorgen dat iedereen zich vermaakt. Dan moet er iemand achter de tafel staan die precies weet wat er wordt verwacht. Een specialist die als het ware de zaal leest. Daar ligt keer op keer onze kracht, zo blijkt. Het enige wat voor ons telt is dat je straks met enorm veel plezier terugkijkt op een fantastisch evenement. Daarom kun je via ons uitsluitend professionals boeken die hun vak verstaan en in staat zijn om in te spelen op de sfeer van de avond; dj’s die flexibel zijn en de juiste toon weten te raken, steeds opnieuw. Het huren van deze artiesten doe je via ons bovendien tegen scherpe prijzen. Klik voor prijzen op pakketten en prijzen.

 

  • bruiloft dj met bruidspaar
  • DJ Peter huren met White Exclusive Show 6

Bezoek onze demo avond

gratis en vrijblijvend

Een dj inhuren is uiteindelijk zo geregeld. Maak gebruik van onze schat aan ervaring en het feest kan niet meer stuk. Bij ons kun je ook terecht voor een compleet verzorgd feest. Van begin tot eind en tot in de puntjes verzorgd met de perfecte artiest en een geluidsinstallatie die bij de locatie past; zo komt niemand voor een verrassing te staan. We informeren je graag over alle mogelijkheden en geven vrijblijvend advies op maat. Nieuwsgierig naar wat we in ‘da house’ hebben? Bezoek onze demo avond om zelf te beoordelen wat je zoal kunt inhuren. Maar pas op: spoiler-alert! Daarna wil je namelijk nog maar één ding: onze dj huren!

 

  • Violize met DJ Johan Post en Violiste Myrthe voor bruiloft, bedrijfsborrel of personeelsfeest

Een dj inhuren

voor elke gelegenheid

Voor elke gelegenheid kun je een dj inhuren. Denk aan bruiloften, recepties, jubilea, maar ook kinderfeesten. Ieder feest of evenement vraagt om andere muziek. Daarom hebben wij voor alle genres en thema’s specialisten in huis. Ook een vrouwelijke, zingende of silent dj kun je boeken via Ambitious. Maar misschien ben je niet op zoek naar iets specifieks en wil je gewoon de dj zijn kunsten laten vertonen. Daar weten onze allround dj’s uiteraard wel raad mee. Het zijn namelijk allemaal gelouterde professionals die altijd de juiste snaar weten te raken. Sterker nog: zelfs gebroken harten worden door hun songs gelijmd als we de songtekst van deze klassieker mogen geloven: “Last night the dj saved my life from a broken heart, with a song”. Duidelijke taal. Muziek als medicijn met alleen maar positieve bijwerkingen. Dat is precies wat je kunt huren bij Ambitious.

 

  • Female DJ Annelies voor elk type event
  • club of feest dj chris huren of boeken

Licht, geluid..?

actie

Natuurlijk wil je een goede dj huren met goede apparatuur. Ook daar zorgen wij voor. Wel zo handig. Onze ervaren artiesten weten precies wat ze aan hun installatie hebben en hoeven zich alleen maar bezig te houden met de zaal. Moeten de handen in de lucht? Dan gaan die handen in de lucht! Even rustig aan? Ook geen probleem. Met degelijk en betrouwbaar materiaal in combinatie met een vakman die zijn publiek perfect weet te bespelen, heb je een gouden combinatie voor elk feest. Alleen het beste is goed genoeg, zodat niemand meer hoeft te vragen waar dat feestje is, want dat is hier. Punt.

 

Maak kennis met

Ambitious DJ's

VRAAG EEN OFFERTE AAN

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Kun je een dj inhuren die beschikbaar is op jouw feestdatum? Wat zijn de mogelijkheden en prijzen? Ontvang binnen 24 uur een offerte met onze maatwerk voorstellen; uiteraard gratis en vrijblijvend. Zo gemakkelijk is een dj huren via Ambitious!

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin