Coverband The Billionaires huren voor exclusieve bruiloft

Coverband The Billionaires

Maakt je event onvergetelijk!

Coverband The Billionaires huren voor  (jubileum) bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag 

  • Voor elk type feest of evenement coverband The Billionaires
  • Coverband The Billionaires speelt op alle muziekstijlen
  • Professionele, vriendelijk en veelzijdige coverband
  • Ceremonie, receptie, Koperen, Zilveren en Gouden bruiloft
  • Speelt ook op je verjaardag of zakelijk evenement

Onvergetelijk met coverband The Billionaires

Coverband The Billionaires boeken veelzijdig op de achtergrond of voorgrond

Coverband The Billionaires veelzijdig op de achtergrond of voorgrond

Coverband The Billionaires bestaat uit vier topmuzikanten die zorgen voor een geweldig feest op een beschaafd volume. De kleine zanginstallatie kan volledig functioneren op batterijen. Op deze manier is de band mobiel en flexibel. Handig voor feestjes op een boot, in de tuin, de huiskamer of op het strand. Elektrisch of versterkt kan natuurlijk ook! Dan sluit coverband de Billionaires de versterkers aan op elektriciteit, zorgen voor mooie verlichting en nemen een elektrisch drumstel mee zodat de band zal klinken als een volledige partyband! De band is op drie manieren te boeken. 1. Als mobiele band. Cajon bas gitaar en zangeres worden licht versterkt door de op batterijen versterkte zanginstallatie. 2. Als licht versterkte band. De band is niet hard en wordt licht versterkt door twee kleine speakers. De band speelt op 1 speelplek van 4 bij 3 meter en zorgt uiteraard voor passende muziek op de momenten dat er niet gespeeld wordt. Bij deze opzet zal er ook licht of een lichtshow meegenomen worden om de band mooi en stijlvol uit te lichten. Verder zal er gebruik worden gemaakt van een elektrisch drumstel zoals te zien is in de promotievideo. De band klinkt zoals een complete partyband, maar is nog steeds op een plezierig volume en nooit te hard. 
Ideaal voor in de tuin, de beachclub, bij mensen thuis, een kleine locatie maar ook fijn voor als jouw locatie te maken heeft met een geluidslimiet! 3. De derde mogelijkheid is juist voor als je een combinatie zoekt. Eerst bijvoorbeeld een set buiten bij de borrel en daarna binnen voor nog een gezellig feestje! Extra’s die coverband The Billionaires biedt, zijn er eigenlijk niet. Je boekt een goede flexibele band op een beschaafd geluidsniveau. De enige extra die The Billionaires van harte kunnen aanbevelen is een spetterende saxofonist die je er extra bij kunt boeken voor een nog Royalere invulling van de muziek! The Billionaires is een beschaafde band voor als je echt iets te vieren hebt op een aangenaam niveau!

Coverband The Billionaires boeken voor borrel, receptie of feestavond

Verjaardag, (jubileum) bruiloft, zakelijk evenement of feest

Meer dan 10 jaar houdt coverband The Billionaires zich fulltime bezig met spelen van vele muziekstijlen. Dat betekent 70's, 80's tot nu of andere genres voor op de achtergrond. Als wedding of bruiloft muzikaal coverband begeleidt coverband The Billionaires graag de ceremonie en receptie of feestavond. Je trouwfeest maar ook je Houten, Koperen, Zilveren, Robijnen of Gouden huwelijksjubileum moet geweldig en fantastisch. Ook je 40e, 50e, 60e of 70e verjaardagsfeest zijn The Billionaires graag van de partij. Zakelijke events zoals een personeelsfeest, netwerkborrel, kerstfeest, nieuwjaarsborrel of ander bedrijfsevenement helpt hij graag tot een succes. Hoe? Lees verder...

Coverband The Billionaires boeken, huren of inhuren? Plaats gratis en vrijblijvend een optie

Grijp niet mis en plaats een optie uiteraard gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Er is maar één coverband The Billionaires. Plaats daarom snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om The Billionaires te boeken, maar je zit (nog) niet aan hen vast. Pas als je een optie op hem hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief apparatuur - aan je te presenteren. Bij interesse en beschikbaarheid nodigen we je ook voor een kijk optreden.

Mogelijkheden en prijzen

Lounge Saxofonist Tim boeken, huren of inhuren voor € 410,00

The Billionaires

Prijs op aanvraag
Saxofonist Tim boeken, huren of inhuren voor € 605,00

Saxofonist

Prijs op aanvraag
Allround dj boeken, huren of inhuren voor € 385,00

Allround DJ

€ 385, max. 5 uur non-stop
Basic DJ-Show erbij huren of boeken + € 110,00

Basic DJ-Show

+ € 110,00 incl. transport & bouw

Black & White DJ-Show erbij boeken + € 340,00

Black & White DJ-Show

+ € 340,00 incl. transport & bouw
White Exclusive DJ-Show erbij huren of boeken + € 490,00

White Exclusive DJ-Show

+ € 490,00 incl. transport & bouw

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest of evenement met The Billionaires?