arrow_drop_up arrow_drop_down
Coverband The Billionaires huren voor exclusieve bruiloft

Geen zorgen maar genieten?

Coverband The Billionaires maakt je event onvergetelijk!

Coverband The Billionaires huren voor  (jubileum) bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag 

  • Voor elk type feest of evenement coverband The Billionaires
  • Coverband The Billionaires speelt op alle muziekstijlen
  • Professionele, vriendelijk en veelzijdige coverband
  • Ceremonie, receptie, Koperen, Zilveren en Gouden bruiloft
  • Speelt ook op je verjaardag of zakelijk evenement

Onvergetelijk met coverband The Billionaires

Coverband The Billionaires boeken veelzijdig op de achtergrond of voorgrond

Coverband The Billionaires veelzijdig op de achtergrond of voorgrond

Coverband The Billionaires bestaat uit vier topmuzikanten die zorgen voor een geweldig feest op een beschaafd volume. De kleine zanginstallatie kan volledig functioneren op batterijen. Op deze manier is de band mobiel en flexibel. Handig voor feestjes op een boot, in de tuin, de huiskamer of op het strand. Elektrisch of versterkt kan natuurlijk ook! Dan sluit coverband de Billionaires de versterkers aan op elektriciteit, zorgen voor mooie verlichting en nemen een elektrisch drumstel mee zodat de band zal klinken als een volledige partyband! De band is op drie manieren te boeken. 1. Als mobiele band. Cajon bas gitaar en zangeres worden licht versterkt door de op batterijen versterkte zanginstallatie. 2. Als licht versterkte band. De band is niet hard en wordt licht versterkt door twee kleine speakers. De band speelt op 1 speelplek van 4 bij 3 meter en zorgt uiteraard voor passende muziek op de momenten dat er niet gespeeld wordt. Bij deze opzet zal er ook licht of een lichtshow meegenomen worden om de band mooi en stijlvol uit te lichten. Verder zal er gebruik worden gemaakt van een elektrisch drumstel zoals te zien is in de promotievideo. De band klinkt zoals een complete partyband, maar is nog steeds op een plezierig volume en nooit te hard. 
Ideaal voor in de tuin, de beachclub, bij mensen thuis, een kleine locatie maar ook fijn voor als jouw locatie te maken heeft met een geluidslimiet! 3. De derde mogelijkheid is juist voor als je een combinatie zoekt. Eerst bijvoorbeeld een set buiten bij de borrel en daarna binnen voor nog een gezellig feestje! Extra’s die coverband The Billionaires biedt, zijn er eigenlijk niet. Je boekt een goede flexibele band op een beschaafd geluidsniveau. De enige extra die The Billionaires van harte kunnen aanbevelen is een spetterende saxofonist die je er extra bij kunt boeken voor een nog Royalere invulling van de muziek! The Billionaires is een beschaafde band voor als je echt iets te vieren hebt op een aangenaam niveau!

Complimenten

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

Coverband The Billionaires voor bruiloft gezocht en gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

Coverband The Billionaires boeken met dj voor bruiloft review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Coverband The Billionaires bruiloft inhuren met dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over coverband The Billionaires

  

Coverband The Billionaires boeken voor borrel, receptie of feestavond

Verjaardag, (jubileum) bruiloft, zakelijk evenement of feest

Meer dan 10 jaar houdt coverband The Billionaires zich fulltime bezig met spelen van vele muziekstijlen. Dat betekent 70's, 80's tot nu of andere genres voor op de achtergrond. Als wedding of bruiloft muzikaal coverband begeleidt coverband The Billionaires graag de ceremonie en receptie of feestavond. Je trouwfeest maar ook je Houten, Koperen, Zilveren, Robijnen of Gouden huwelijksjubileum moet geweldig en fantastisch. Ook je 40e, 50e, 60e of 70e verjaardagsfeest zijn The Billionaires graag van de partij. Zakelijke events zoals een personeelsfeest, netwerkborrel, kerstfeest, nieuwjaarsborrel of ander bedrijfsevenement helpt hij graag tot een succes. Hoe? Lees verder...

Coverband The Billionaires boeken, huren of inhuren? Plaats gratis en vrijblijvend een optie

Grijp niet mis en plaats een optie uiteraard gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Er is maar één coverband The Billionaires. Plaats daarom snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om The Billionaires te boeken, maar je zit (nog) niet aan hen vast. Pas als je een optie op hem hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief apparatuur - aan je te presenteren. Bij interesse en beschikbaarheid nodigen we je ook voor een kijk optreden.

Mogelijkheden en prijzen

Lounge Saxofonist Tim boeken, huren of inhuren voor € 410,00

The Billionaires

Prijs op aanvraag
Saxofonist Tim boeken, huren of inhuren voor € 605,00

Saxofonist

Prijs op aanvraag
Allround dj boeken, huren of inhuren voor € 385,00

Allround DJ

€ 385, max. 5 uur non-stop
Basic DJ-Show erbij huren of boeken + € 110,00

Basic DJ-Show

+ € 110,00 incl. transport & bouw

Black & White DJ-Show erbij boeken + € 340,00

Black & White DJ-Show

+ € 340,00 incl. transport & bouw
White Exclusive DJ-Show erbij huren of boeken + € 490,00

White Exclusive DJ-Show

+ € 490,00 incl. transport & bouw

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest of evenement met The Billionaires?

Een Cookie erbij? Welkom :-)!