DJ voor huwelijksfeest huren

Bruiloft dj voor

huwelijksfeest

Onbezorgd genieten van

onvergetelijk trouwfeest 

DJ voor huwelijksfeest huren

Bruiloft dj voor

huwelijksfeest

Onbezorgd  genieten van

onvergetelijk trouwfeest

Bruiloft dj voor trouwfeest

Waarom een Ambitious dj?

  • Onze trouwfeest dj is ervaren, vriendelijk en veelzijdig
  • Jouw wensen staan centraal bij onze trouwfeest dj's
  • Onze huwelijksfeest dj mixt alle stijlen én verzoekjes
  • Ook met apparatuur, transport, op- en afbouw
  • Exclusief, stijlvol of casual op jouw huwelijksfeest
  • Tip! Onze bruiloft dj met saxofonist en/of zangeres
  • Reserve dj voor jullie feest en kosteloos verplaatsen

Jullie trouwfeest dj?

Vertrouw op Ambitious

DJ voor huwelijksfeest huren

Allround

Een allround bruiloft dj van Ambitious mixt alle stijlen muziek non-stop aan elkaar zonder pauzes

DJ trouwfeest huren

Ervaren

Een trouwfeest dj van Ambitious draait al langer, regelmatig huwelijksfeesten en bruiloft jubilea.
Huwelijksfeest dj huren

Attent

Een allround bruiloft dj van Ambitious is vriendelijk en weet dat het feest draait om jullie en je gasten.
Trouwfeest dj huren

Professioneel

Een trouwfeest dj van Ambitious heeft contact, bereidt zich goed voor, is op tijd en leeft zich in.
Huwelijksfeest dj boeken

Trouwfeest dj bij Ambitious
Dé specialist in trouwfeesten

Jullie gaan trouwen! Wat gaan jullie een spannende en leuke tijd tegemoet. Naast het zoeken van een geschikte feestlocatie wil je vast muziek én techniek om jouw trouwfeest onvergetelijk te maken. Wij zijn Ambitious. Al sinds 1996 draaien onze allround feest dj's op huwelijksfeesten. Ons team werkt dag en nacht om jouw trouwerij uniek en speciaal te maken. Een bruiloft dj van Ambitious gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten. Willen jullie dat er veel gedanst wordt, dat jouw gasten nog wel met elkaar kunnen praten en dat jouw muziekwensen centraal staan? Zoek je een mannelijke of vrouwelijke dj die niet alleen de lekkerste hits & classics mixt, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround bruiloft dj van Ambitious.

Reviews bruiloft dj's

Tevreden bruidsparen

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

DJ voor bruiloft gezocht dj van Ambitious gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ voor bruiloft zoeken dj van Ambitious boeken review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ voor bruiloft inhuren dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over de trouwfeest dj's van Ambitious en alle mogelijkheden

Trouwfeest dj huren

Bruiloft dj voor huwelijksfeest
Genieten met een dj van Ambitious

Van jullie mooiste feestavond van wil je volkomen onbezorgd genieten. Je moet er daarom op kunnen vertrouwen dat alles van tevoren zo goed mogelijk geregeld is, om zorgen en spanningen op de avond zelf te voorkomen. Bij Ambitious is jullie feest in goede handen. Ons betrokken team blijft van begin tot eind meedenken, adviseren en bijsturen. En dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij altijd overal op voorbereid, zodat er niets mis kan gaan. Alles om jullie een onvergetelijke feestavond te bezorgen.

Huwelijksfeest met dj en saxofonist

DJ met saxofonist huren
Voor spetterend trouwfeest

Je trouwfeest moet geweldig en fantastisch. Als je al twijfelde tussen een band en een dj, dan hebben wij een mooie suggestie: een dj met saxofonist. Je geniet dan van de flexibiliteit van een dj en de interactie van de live saxofonist. Kortom, het beste van twee werelden. Dat geldt ook voor een dj met vocaliste of violiste. Niet elke dj heeft de ervaring van het optreden met zo'n live-artiest. Bij Ambitious hebben we meerdere dj's en meerdere saxofonisten, vocalisten, violisten en percussionisten die regelmatig met elkaar optreden onder onze dj-concepten Saxy DJ, Vocal Grooves, Saxual Voices en Beat The DJ.

DJ bruiloft boeken

Trouwfeest dj boeken
 Demo avond bezoeken

Wil je een trouwfeest dj boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of wij aan jullie verwachtingen voldoen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van € 1000,00!
Prijs dj huren bruiloft

De beste bruiloft dj
Voor de beste prijs

Duidelijkheid vinden wij erg belangrijk. Daarom betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor een bruiloft dj. Standaard inclusief dj, apparatuur, BTW, zonder reiskosten en verrassingen achteraf. Wij maken graag voorstellen voor maatwerk maar hanteren ook vaste prijzen voor dj's, dj-shows en dj-concepten. De keuze is reuze en ‘What you see is what you get’. Welke allround dj, dj-concept of dj-show sluit het beste aan op jullie stijl, de feestlocatie en het beschikbare budget? Kijk dus snel verder voor de prijzen van een bruiloft dj inhuren of vraag een voorstel aan.

DJ's voor huwelijksfeest
Vastgelegd in foto en video

Meer complimenten
Tevreden bruidsparen

Goede DJ, die goed de muziek in elkaar over laat lopen. Wij zijn naar een demo avond geweest en kregen daar een totaalplaatje van hoe ze daar te werk gaan. Wij vonden dat super om zo een goede keus te kunnen maken.

dj voor bruiloft boeken review door Ruben en Melloney
Ruben & Melloney de Ruiter

Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.

bruiloft dj inhuren review door Menno en Maartje
Menno van Eijk & Maartje Brockbernd

Vrienden van ons hadden Johan geboekt voor hun bruiloft en waren erg tevreden mee. Wij zijn naar een proef avond bij Ambitious geweest en vonden het geweldig! Johan is vriendelijk en vol van energie, hij gaf ons veel informatie en keus. Het was fijn om met Johan te spreken voor dat wij een DJ gingen boeken. 

bruiloft dj boeken review door Mark en Jenny
Mark & Jenny Welle

Zet jij de eerste stap naar een onbezorgde en onvergetelijk huwelijksfeest met een allround bruiloft dj van Ambitious?