Teambuilding begint bij Ambitious

Wil je een teambuilding dag organiseren? Of ben je het jaarlijkse teamuitje aan het plannen en wil je er een originele en memorabele dag van maken? Ambitious heeft in de laatste twee decennia al talloze teambuilding dagen en teamuitjes voor bedrijven verzorgd en heeft de ervaring en kennis om te weten wat wel en niet werkt. Vertel ons jullie ideeén, wensen en doelstellingen, dan verzorgen wij een geweldige en onvergetelijke dag voor het gehele team.

mensenwerk

is maatwerk

Ieder team is verschillend, dankzij de unieke mensen die het team vormen. Daarom leveren wij altijd maatwerk wanneer wij een teamuitje organiseren. Gaat het om één of meerdere afdelingen? Is de groep groot of klein en zijn de teamleden jong of oud? Daarnaast willen wij ook altijd graag weten wat voor teamuitjes er zijn geweest in de afgelopen jaren, want niemand zit te wachten op een jaarlijkse herhaling.

 

Clips &

Claps

Neem overdag zelf een videoclip op van één van de voorgeselecteerde muziekhits en probeer het ‘s avonds droog te houden wanneer je ze op scherm terug ziet tijdens de knallende Videodisco! In samenwerking met Siri Groepsactiviteiten organiseren wij een hilarische dag en avond. Maak zelf pakkende videoclips van geselecteerde muziekhits, en ga ’s avonds uit je discobol als u ze op scherm terug ziet tijdens de knallende Videodisco! Dát is de kern van Clips & Claps!

 

ik hou van ...

spelshow

Vernoemd naar de overbekende spelshow wordt op deze dag, onder leiding van quizmaster Jeroen Smits, ieders kennis
getoetst met vragen over muziek, wetenswaardigheden en jullie bedrijf.  In samenwerking met Mood Concepts organiseren wij een middag- of avondvullende spelshow onder leiding van quizmaster, Jeroen Smits en zijn muzikale rechterhand dj Johan Post. Samen met de medewerkers blikken wij terug op het jaar en het bedrijf. Het programma wordt op maat geschreven voor het bedrijf. In de fotoquiz wordt de kennis van de teams getoetst op nationale, internationale maar ook bedrijfswetenswaardigheden in het afgelopen jaar. De muzikale kennis wordt op de proef gesteld in het populaire programma-onderdeel ‘Raadt een lied of niet‘. Uiteraard gaan we ook ‘roddelen‘ over een aantal medewerkers binnen het bedrijf. Voor het winnende team is er een prachtige prijs. Een bruisend, interactief concept, dat de saamhorigheid binnen uw organisatie optimaal zal versterken.

 

Alles

is inclusief

Bij Ambitious houden we ervan om duidelijk en open te communiceren; met elkaar en met onze klanten. Ook over de kosten. Daarom bevatten onze offertes uitsluitend all-in prijzen en betaal je bij ons binnen heel Nederland geen reiskosten. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en staan jullie alleen nog maar leuke verrassingen te wachten! Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jullie teambuilding dag of teamuitje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, download onze brochure bedrijven of neem contact met ons op.

 

Ervaringen

om te herinneren

Wil je een ander bedrijfsevenement organiseren en zoek je de expertise om er een onvergetelijke dag van te maken? Ambitious organiseert ook graag jullie bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel of jubileum. Altijd met de grootst mogelijke zorg en van de hoogst mogelijke kwaliteit. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op (0182) 58 69 31 (werkdagen van 10.00 – 17.00 uur).

VRAAG EEN OFFERTE AAN

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Snel weten of er apparatuur en/of technici beschikbaar zijn voor jouw event. Vraag snel een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een reactie.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin