Knallend het nieuwe jaar in met Ambitious

Wil je voor het bedrijf een nieuwjaarsborrel organiseren om het nieuwe jaar op feestelijke wijze in te luiden? Met een dj, drive in show of artiest van Ambitious kun je er vanuit gaan dat de muziek en techniek op jullie nieuwjaarsborrel tot in de puntjes wordt verzorgd. Of je nu een intieme, sfeervolle avond wilt of juist een spetterend feest, onze dj’s en artiesten zorgen voor een nieuwjaarsviering met de juiste uitstraling voor de gewenste beleving. Laat de kurken maar knallen!

Voor bedrijven

die het beste wensen

In de afgelopen twee decennia hebben onze dj’s & drive-in shows talloze nieuwjaarsborrels voor bedrijven mogen faciliteren, waardoor wij inmiddels de ervaring, kennis en expertise hebben om jullie het allerbeste te kunnen bieden. Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur, dj’s en artiesten omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden. Ook wanneer wij nieuwjaarsborrels verzorgen voor kleinere bedrijven of budgetten, leveren wij een dj, drive-in show of artiest op het hoogste niveau. Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is.

 

Geen reiskosten

geen verrassingen

Bij Ambitous weet je waar je aan toe bent. Wij zijn altijd eerlijk, open en duidelijk in onze communicatie en adviezen. Bovendien zijn onze prijzen transparant en all-inclusive. Wij faciliteren nieuwjaarsborrels voor bedrijven in heel Nederland zonder reiskosten of vervelende verrassingen achteraf. Zo blijft alles overzichtelijk en binnen budget. Ben je benieuwd naar de kosten van een dj of drive in show voor een nieuwjaarsborrel op maat? Download dan onze brochure of vraag een offerte aan. Heb je andere vragen, neem dan contact met ons op.

 

Nieuwjaarsborrel dj

op maat

Omdat elk bedrijf een andere stijl, uitstraling en grootte heeft, leveren wij bij Ambitious een dj of drive-in show op maat. Vertel ons jullie wensen, de locatie en het beschikbare budget, dan zullen wij een passend advies opstellen. Hebben jullie alleen een dj nodig of juist een complete drive-in show met dj, geluidsinstallatie en lichtshow? En willen jullie het nieuwe jaar echt op spetterende wijze inluiden? Dan kunnen we de nieuwjaarsborrel uitbreiden met sfeerverhogende opties als een verlichte LED dansvloer of een dj met sax.

 

Gegarandeerd feest

met een dj van Ambitious

Door onze jarenlange ervaring, weten wij wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een evenement. Wanneer jullie kiezen voor een dj, drive in show of artiest van Ambitious, is het onze hoogste prioriteit om jullie nieuwjaarsborrel vlekkeloos te laten verlopen. We zijn dan ook altijd overal op voorbereid, bijvoorbeeld door onze dj’s standaard met reserveapparatuur en –onderdelen uit te rusten, een back-up dj stand-by te hebben staan en door altijd ruim op tijd op locatie te zijn. Zo hebben jullie de rust en het vertrouwen dat jullie nieuwjaarsfeest in goede handen is en kunnen wij een succesvolle en onvergetelijke avond garanderen.

 

Nieuwjaarsborrels

videoimpressie

Bekijk hier video’s van eerdere nieuwjaarsborrels met drive in show van Ambitious:

VRAAG EEN OFFERTE AAN

GRATIS EN VRIJBLIJVEND

Benieuwd naar onze adviezen en prijzen? Direct weten of wij beschikbaar zijn? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij reageren binnen 24 uur.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin