Complimenten van feestgevers

Voor mijn 30e verjaardag had ik gekozen voor een 90’s feest en gevraagd of Johan er verder zijn eigen invulling aan kon geven. Dat heeft hij fantastisch gedaan! Alles was perfect en goed geregeld. Ook mijn gasten hebben een erg leuke avond gehad! Bedankt Johan!
Review dj huren 30e verjaardag in Gouda door Kevin
Kevin | iPhone docter
Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker!
Review Sax Up The DJ boeken exclusieve bruiloft in Gouda door Jeroen en Margriet
Jeroen & Margriet
Goede DJ, die goed de muziek in elkaar over laat lopen. Wij zijn naar een demo avond geweest en kregen daar een totaalplaatje van hoe ze daar te werk gaan. Wij vonden dat super om zo een goede keus te kunnen maken.
Review bruiloft dj huren in Reeuwijk door Ruben en Melloney
Ruben & Melloney
Mede dankzij dj Johan is het "50-jaar" feestje van mijn man een TOP FEEST geworden! Nogmaals dank!
Review DJ Johan Post inhuren 50e verjaardag John in Rotterdam door Ineke
Ineke
Wij werken graag met Ambitious. Duidelijk en snel met voorstellen. Communicatie is zeer goed, ook naar onze gasten toe om duidelijke muziekkeuzes af te stemmen. De reviews van onze gasten zijn dan ook altijd zeer goed!
Review dj bedrijfsfeest boeken Dekker Zoetermeer door Yvonne
Yvonne | Dekker Zoetermeer
We hebben Johan ervaren als een ontspannen DJ, die rustig meedenkt. Zich niet gek laat maken en open staat voor aanwijzingen en wensen. Door ontspannen mee te denken zowel voor ons feest als tijdens ons feest heeft hij er een top avond voor ons van gemaakt!
Review DJ Johan Post huren bruiloft door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke
Vrienden van ons hadden Johan geboekt voor hun bruiloft en waren erg tevreden mee. Wij zijn naar een proef avond bij Ambitious geweest en vonden het geweldig! Johan is vriendelijk en vol van energie, hij gaf ons veel informatie en keus. Het was fijn om met Johan te spreken voor dat wij een DJ gingen boeken. 
Review DJ Johan Post boeken bruiloft in Loosdrecht door Mark en Jenny

Mark & Jenny

Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.
Review DJ Johan Post inhuren verrassingsbruiloft in de Raedtskelder Dordrecht door Menno en Maartje
Menno & Maartje
Perfecte avond DJ en Saxofonist voelde de avond prima aan en speelde overal op in. Kortom een aanrader voor elk feest.
Reviews dj en saxofonist huren bruiloft in de Raedtskelder Dordrecht door Ton & Margriet
Ton & Margriet
Zeer goed, informeel, goede communicatie! Erg fijn om mee samen te werken! Komen afspraken na! Demo avond vonden wij top! Super bedrijf!
Review DJ Johan Post boeken bruiloft in Het Oude Stadhuys van Gouda door Robin en Marjolein
Robin & Marjolein
Duidelijke en heldere communicatie, van offerte tot het draaien zelf. Bij communicatie hadden we altijd binnen 1 dag antwoord. We hebben een demo avond bezocht, heel leuk om alles 'in actie' te zien. Tijdens het feest is de dansvloer nooit leeg geweest. De energie was echt top!
Review bruiloft dj huren door Bas & Marlous
Bas & Marlous
Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor Ambitious. hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.
Review VJ Johan Post inhuren bruiloft in De Brasserij Delft door Martin en Patricia
Martin & Patricia

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest of evenement met een dj van Ambitious?