Mobiele dj huren rolling dj boeken of walking dj inhuren

Mobiele DJ verrijdbaar met speaker en accu

Ideaal voor kort optreden, buiten of in kleine ruimte of laag budget

Mobiele DJ boeken  
Waarom bij Ambitious?

  • Mobiele dj mixt naadloos en non-stop alle genres
  • Ideaal voor korte optredens in kleine ruimtes of buiten
  • Intieme ceremonie en/of sfeervolle receptie
  • Mobiele dj is ook leuk met saxofonist en/of Silent Disco
  • Lounge of business beats tijdens netwerkborrel
  • Rolling dj-booth bestickeren of 'wrappen'
  • Prijs walking dj per uur; minimaal 1,5 uur

Mobiele dj inhuren of zoeken
Ambulante DJ bij Ambitious boeken

Mobiele dj huren is Ambulante DJ van Ambitious boeken

Mobiele DJ huren

Flexibel en makkelijk

Heb je weinig ruimte of een laag budget? Zoek je iets voor een kort optreden voor een kleine groep? Organiseer je een evenement buiten? Een Ambulante of mobiele dj is ideaal voor korte optredens binnen of buiten voor kleine bijeenkomsten of intieme feesten. De mobiele of rolling dj-booth heeft een 1000 Watt speaker en een accu waardoor je zo'n drie uur muziek kan spelen zonder stroom. Speciaal voor deze vaak korte optredens rekenen we een vast bedrag per uur. Onze Ambulante dj's worden daarom veel gevraagd voor de muziekverzorging op een tuinfeest, een bedrijfsborrel, beurs of een intieme trouwceremonie in de buitenlucht. Regelmatig nemen we dan ook een saxofonist mee. Bang voor geluidsoverlast? Dan nemen we toch onze Silent DJ koptelefoons en Silent Disco zender mee?

Complimenten
Feestgevers

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

Mobiele DJ voor bruiloft gezocht en gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

Mobiele DJ boeken met videoclips voor bruiloft review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Mobiele DJ inhuren dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over onze Ambulante DJ

Mobiele dj voor ceremonie muziek

Mobiele DJ en trouwmuziek

Voor ceremonie en receptie

De mobiele Love DJ draait de lekkerste romantische lovesongs tijdens de inloop van de gasten en het bruidspaar. Soms starten we tijdens de kus een kort stukje muziek en tijdens het ondertekenen van de actie draait de dj een mooi liefdesliedje. Bij het verlaten van de ceremonie door het bruidspaar een vrolijk liedje zoals 'Happy' van Pharrel Williams. Na de ceremonie en tijdens een de receptie draaien we toepasselijke achtergrondmuziek. Voor de trouwambtenaar of BABS neemt onze dj dan ook een microfoon mee op statief, zodat alle aanwezigen alles goed kunnen verstaan. 

Mobiele DJ Johan Post bij Gouwestein in Gouda

Ambulante DJ voor zakelijk

Business beats in huisstijl

Is er weinig tijd, ruimte of geld voor entertainment tijdens een zakelijk evenement zoals beurs, bedrijfsborrel of netwerkborrel? Zonder gedoe zoals opbouw van apparatuur rolt onze Ambulante DJ naar binnen. Eventueel samen met een saxofonist draaien we de lekkerste lounge of business beats. Wil je onze dj-kliko in jouw huisstijl? Tegen meerprijs bestickeren of wrappen we onze mobiele dj-booth. Zo is de mobiele dj ook ideaal voor productlanceringen en fieldmarketing!

Mobiele dj voor ceremonie muziek

House party met Ambulante DJ

Vier jouw feest thuis of in de tuin

Vier je verjaardag of ander feest thuis of in de tuin met Ambulante DJ van Ambitious. Voor relatief lage kosten en weinig gedoe, kun je zo een paar uur knallen met een echte dj. Met het kleine verrijdbare dj-meubel rijden we zo de huiskamer of tuin binnen. De handen kunnen gelijk in de lucht. Zijn de buren niet van de partij? Dan nemen we onze Silent DJ koptelefoons en zender mee. Ook leuk als verrassing.

Mobiele DJ Johan Post bij Gouwestein in Gouda

Mobiele DJ als verrassing

Doe een optreden cadeau

Omdat de dj nagenoeg geen apparatuur op hoeft te bouwen, kan de Ambulante DJ al spelend de woonkamer, de tuin, de straat, het winkelcentrum, de winkel of  het kantoor binnen rijden voor een kort optreden. Je betaalt een bedrag per uur en neemt minimaal 1,5 uur af. Hierdoor is het ook mogelijk om een optreden aan een ander cadeau te doen. Hoe leuk is dat? Niet goedkoper, maar wel leuker zijn ook hier de toevoeging van een saxofonist of Silent Disco koptefoons met zender.

Mobiele DJ voor feest huren is demo avond van Ambitious bezoeken

Ambulante DJ in actie
Beleef een demo avond

Wil je een Ambulante dj boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of hij aan je verwachtingen voldoet? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Je ziet Johan dan in actie en kunt met hem je wensen bespreken. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van maximaal € 1000,00!
Mobiele DJ boeken, huren of inhuren? Plaats gratis en vrijblijvend een optie

Plaats eerst een optie
Gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Plaats dan snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om onze Ambulante dj te boeken, maar je zit (nog) niet aan hem vast. Pas als je een optie op hem hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief apparatuur - aan je te presenteren. Tevens ontvang je de uitnodiging voor onze demo avond.

Mogelijkheden en prijzen
Welke optie past bij jou?

Lounge DJ Johan Post, boeken, huren of inhuren vanaf € 395,00

Ambulante DJ

€ 175,00 per uur min. 1,5 uur
Allround VJ Johan Post, boeken, huren of inhuren vanaf € 595,00

Saxofonist

+ € 175,00 per uur min. 1,5 uur
Allround DJ Johan Post boeken, huren of inhuren vanaf € 485,00

Silent DJ

+ € 5,00 koptlfn € 22,50 zender

Zet jij de eerste stap naar een sfeervol evenement met een Ambulante DJ van Ambitious?