Feest dj boeken of inhuren met saxofonist voor openbaar of themafeest
Elke stijl, thema of budget

Maak indruk met Ambitious!

    

Een feest dj huren voor themafeest of (openbaar) evenement

  • De beste allround feest dj tegen de beste prijs
  • Mixt non-stop en naadloos alle muziekstijlen
  • Vriendelijke dj voor het galafeest die verzoekjes wél draait
  • Silent DJ, dj met videoclips of karaoke dj voor themafeest
  • Sportieve dj voor tennisfeest of hockeyfeest
  • Reserve dj voor je feest en apparatuur stand-by
  • Festival dj voor Koningsdag en Bevrijdingsdag

Maak indruk met een allround feest dj van Ambitious

DJ huren voor feest; maak indruk met een veelzijdige dj van Ambitious

Allround

Een allround dj van Ambitious mixt alle stijlen muziek non-stop aan elkaar zonder pauzes

Feest dj inhuren voor bruiloft, zakelijk of openbaar evenement

Ervaren

Een feest dj van Ambitious draait al langer, regelmatig huwelijksfeesten en bruiloft jubilea.
DJ voor feest huren ; maak indruk met een vriendelijke dj van Ambitious

Attent

Een allround dj van Ambitious is vriendelijk en weet dat het feest draait om jullie en je gasten.
DJ voor feest boeken; maak indruk met een professionele dj van Ambitious

Professioneel

Een feest dj van Ambitious heeft contact, bereidt zich goed voor, is op tijd en leeft zich in.
Ambitious feest dj huren of boeken zoals Ambitious DJ Peter

Specialist in feesten & events

Wij zijn Ambitious. Al sinds 1996 draaien onze allround dj's op de meest uiteenlopende feesten en evenementen. Ons team werkt (soms letterlijk) dag en nacht om jouw feest of evenement uniek, betaalbaar, exclusief, maar in ieder geval speciaal te maken. Wil je een band of dj? Wij adviseren een allround dj van Ambitious. Een feest dj van Ambitious gaat er namelijk voor zorgen dat je gasten of bezoekers nog lang over het feest napraten. Natuurlijk wil je dat er veel gefeest wordt, maar ook dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Zoek je een dj die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van organisatoren

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

DJ voor bruiloft gezocht dj van Ambitious gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ voor bruiloft zoeken dj van Ambitious boeken review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ voor bruiloft inhuren dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over de feest dj's van Ambitious en alle mogelijkheden

DJ voor openbaar evenement boeken met dj van Ambitious hier met vrouwelijke dj Agnes

Waar is dat feestje? Bij de feest dj van Ambitious

Inkoppertje, maar de verleiding is te groot: een feest is geen feest als onze feest dj niet is geweest. Want waar kan het feest anders zijn dan waar de enige echte feest dj is? Er is geen evenement denkbaar zonder een kei van een dj die van wanten weet. De handen de lucht in, stampen met de voeten en swingen met die heupen; het spettert en het knalt. Ook bij openbare evenementen, zoals bijvoorbeeld Koningsdag of bevrijdingsdag, weten onze dj’s hoe ze het publiek moeten bespelen. “Music makes the people come together”, zoals de grote popdiva Madonna ooit zong. Waar wachten we nog op? Music maestro!

DJ met saxofonist en violiste boeken van Ambitious hier in Wijnbar &Zo te Alphen aan den Rijn

Feest dj voor kroeg, club of wijnbar

Feest dj’s bieden we in allerlei soorten en maten. Zoek je een allround dj voor een restaurant, grand café, wijnbar of feestcafé? Wil je dat de dj achtergrond beats draait of moet hij knallen met feestmuziek? Bij Ambitious besteden we veel aandacht aan het matchen van de dj aan jouw wensen. Daar zijn we met onze schat aan ervaring best goed in geworden. Naast dj’s bieden we ook karaoke dj’s en vj’s en dj’s met live muzikanten aan. Boek een dj met live saxofonist zoals Sax Up The DJ of een dj met percussionist, violiste of vocaliste. 
DJ voor themafeest inhuren met dj van Ambitious hier met DJ Leon

Een themafeest dj inhuren of boeken tot 's-nachts na tweeën

Een echte feest dj gaat met gemak door tot in de vroege uurtjes. Iedereen weet dat de beste feesten de ochtend kunnen aantikken zonder het ook maar een moment in de gaten te hebben gehad. Nu is het niet zo dat elk goed feest lang duurt. Kort en krachtig kan ook makkelijk. En of het nu een speciaal genre of thema moet zijn of een muzikale weg die nog helemaal openligt, het kan allemaal. Van themafeest tot feestcafé. Wij hebben alles voor je in huis, van Beethoven tot trance en van vette R&B tot rock classics. Het dak gaat er altijd af. Figuurlijk dan. Want we houden het wel graag heel en netjes. Ook qua apparatuur ondersteunen we vele thema's. Een verlichte dansvloer en spiegelbol voor een dance classics of 70's disco feest. Een karaoke dj-show voor een Hollandse avond als thema. Of een witte exclusieve show met saxofonist voor een Ibiza White themafeest.

DJ voor bruiloft huren dj met saxofonist boeken Sax Up The DJ

Party dj 'here we go'!

Wat we maar willen zeggen, is dat we voor elk feest de beste dj voor je in huis hebben. Kun je organisatorisch nog wat hulp gebruiken (denk aan licht, geluid, locatie), ook dan zijn we je graag van dienst. We brengen een heel magazijn platenkoffers vol ervaring voor je mee die we in de afgelopen twintig jaar met veel professioneel plezier hebben gevuld. Zo weten we precies wat de punten van aandacht zijn voor een bijzonder goed en geslaagd feest. Wij zorgen graag voor de juiste chemie, of om een krakende vloervuller van The Chemical Brothers te gebruiken: “Hey girls, hey boys, superstar dj’s, here we go!”

DJ voor bruiloft zoeken is demo avond van Ambitious bezoeken

Feest dj zoeken is demo avond bezoeken

Wil je een feest dj boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of wij aan jullie verwachtingen voldoen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van € 1000,00!
DJ voor bruiloft huren wat kost een dj klik voor mogelijkheden en prijzen

Prijzen dj huren voor feest all-in bij Ambitious

Duidelijkheid vinden wij erg belangrijk. Daarom betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor een bruiloft dj. Standaard inclusief dj, apparatuur, BTW, zonder reiskosten en verrassingen achteraf. Wij maken graag voorstellen voor maatwerk maar hanteren ook vaste prijzen voor dj's, dj-shows en dj-concepten. De keuze is reuze en ‘What you see is what you get’. Welke allround dj, dj-concept of dj-show sluit het beste aan op jullie stijl, de feestlocatie en het beschikbare budget? Kijk dus snel verder voor de prijzen van een dj inhuren of vraag een voorstel aan.

Nog niet overtuigd? Bekijk foto's en videos

Meer complimenten van organisatoren

Goede DJ, die goed de muziek in elkaar over laat lopen. Wij zijn naar een demo avond geweest en kregen daar een totaalplaatje van hoe ze daar te werk gaan. Wij vonden dat super om zo een goede keus te kunnen maken.

dj voor bruiloft boeken review door Ruben en Melloney
Ruben & Melloney de Ruiter

Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.

bruiloft dj inhuren review door Menno en Maartje
Menno van Eijk & Maartje Brockbernd

Vrienden van ons hadden Johan geboekt voor hun bruiloft en waren erg tevreden mee. Wij zijn naar een proef avond bij Ambitious geweest en vonden het geweldig! Johan is vriendelijk en vol van energie, hij gaf ons veel informatie en keus. Het was fijn om met Johan te spreken voor dat wij een DJ gingen boeken. 

bruiloft dj boeken review door Mark en Jenny
Mark & Jenny Welle

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk feest met een dj van Ambitious?