Bruiloft dj boeken

Bruiloft dj huren

bij Ambitious

Onbezorgd genieten van

onvergetelijke momenten 

Bruiloft dj boeken

Bruiloft dj huren

bij Ambitious

Onbezorgd  genieten van

onvergetelijke momenten

DJ voor bruiloft huren

Waarom bij Ambitious?

  • De bruiloft dj is ervaren, vriendelijk en veelzijdig
  • Jouw wensen staan centraal bij onze bruiloft dj's
  • Mobiele bruiloft dj voor ceremonie en receptie
  • Allround bruiloft dj show voor trouwfeest en jubileum
  • Kies voor betaalbaar, exclusief, stijlvol of casual 
  • Ook dj en saxofonist voor onvergetelijk trouwen
  • Back-up dj, reserve apparatuur én kosteloos verplaatsen

Bruiloft dj inhuren?

Vertrouw op Ambitious

dj bruiloft huren

Ceremonie

Een allround dj van Ambitious draait jullie mooiste liedjes op het juiste moment.

Bruiloft dj boeken

Receptie

Een bruiloft dj van Ambitious mixt liefdesliedjes, lounge of lounge beats.
DJ huren voor trouwfeest

Trouwfeest

Onze allround dj mixt een onvergetelijk feest waarbij jullie wensen centraal staan.
DJ inhuren voor bruiloft

Jubileum

Onze bruiloft dj mixt de lekkerste hits & classics op een onvergetelijk jubileumfeest.
DJ huren bruiloft

Bruiloft dj huren bij Ambitious
Dé dj specialist in trouwerijen

Van harte met jullie trouwplannen of aankomende bruiloft jubileum! Wat gaan jullie een spannende en leuke tijd tegemoet. Naast het zoeken van een geschikte feestlocatie wil je vast muziek én techniek om de ceremonie, de receptie, het trouwfeest of je jubileum onvergetelijk te maken. Wij zijn Ambitious. Al sinds 1996 draaien onze allround bruiloft dj's op bruiloften. Ons team werkt dag en nacht om jouw trouwerij uniek en speciaal te maken. Een bruiloft dj van Ambitious gaat er voor zorgen dat je gasten nog lang over de bruiloft napraten. Willen jullie een intieme ceremonie, sfeervolle receptie of een spetterend (jubileum) huwelijksfeest waarbij jouw muziekwensen centraal staan? Zoek je een dj die niet alleen de lekkerste muziek mixt, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround bruiloft dj van Ambitious.

Reviews bruiloft dj's

Tevreden bruidsparen

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

DJ voor bruiloft gezocht dj van Ambitious gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ voor bruiloft zoeken dj van Ambitious boeken review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ voor bruiloft inhuren dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over de bruiloft dj's van Ambitious en alle mogelijkheden

Bruiloft dj boeken

Bruiloft dj voor trouwfeest
Genieten met dj van Ambitious

Van de mooiste dag van jullie leven wil je volkomen onbezorgd genieten. Je moet er daarom op kunnen vertrouwen dat alles van tevoren zo goed mogelijk geregeld is, om zorgen en spanningen op de dag zelf te voorkomen. Bij Ambitious is jullie feest in goede handen. Ons betrokken team blijft van begin tot eind meedenken, adviseren en bijsturen. En dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij altijd overal op voorbereid, zodat er niets mis kan gaan. Alles om jullie een onvergetelijke feestavond te bezorgen.

DJ Show bruiloft inhuren

Ambitious bruiloft dj 

Flexibiliteit en garanties

De ervaren, professionele en attente allround dj’s van Ambitious hebben uitgebreide ervaring met draaien op bruiloften. Zij worden zorgvuldig gematcht aan jullie muzieksmaak en -wensen. De dj van Ambitious luistert en handelt naar jullie wensen. Hij óf zij voelt de gasten perfect aan en speelt daar feilloos op in. Zowel de apparatuur als de dj zijn ruim op tijd aanwezig op locatie. Ambitious heeft altijd een back-up dj en apparatuur stand-by.  
DJ voor bruiloft inhuren met dj van Ambitious hier met mobiele dj-booth inhuren voor exclusieve ceremonie in Reeuwijk

Trouwceremonie en -receptie
 De mobiele dj van Ambitious

Natuurlijk kun je zelf de muziek verzorgen voor de trouwceremonie en -receptie. Hoe, met wie en waarmee ga je de belangrijke liedjes afspelen? Dit kan nog wel eens tot lachwekkende situaties leiden. Wil je dat alles perfect verloopt? Ambitious heeft een wit mobiel dj-meubel met ingebouwde speaker en accu. Een allround met dit dj-meubel verzorgt maximaal 2 uur de mooiste ceremonie en receptie muziek voor €300,00 inclusief reiskosten, btw, supercool dj-meubel én microfoon op standaard voor de trouwambtenaar en andere sprekers.  

Bruiloft dj boeken met saxofonist

DJ met saxofonist huren
Voor (jubileum) trouwfeest

Je trouwfeest maar ook je Houten, Koperen, Zilveren, Robijnen of Gouden huwelijksjubileum moet geweldig en fantastisch. Als je al twijfelde tussen een band en een dj, dan hebben wij een mooie suggestie: een dj met saxofonist. Je geniet dan van de flexibiliteit van een dj en de interactie van de live saxofonist. Kortom, het beste van twee werelden. Niet elke dj heeft de ervaring van het optreden met een saxofonist. Bij Ambitious hebben we meerdere dj's en meerdere saxofonisten die regelmatig met elkaar optreden onder onze dj-concepten Saxy DJ en Sax Up The DJ.

DJ bruiloft boeken

Trouwfeest dj boeken
 Demo avond bezoeken

Wil je een bruiloft dj boeken bij Ambitious, maar eerst met eigen ogen zien of wij aan jullie verwachtingen voldoen? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van € 1000,00!
Prijs dj huren bruiloft

De beste bruiloft dj
Voor de beste prijs

Duidelijkheid vinden wij erg belangrijk. Daarom betaal je bij ons altijd een all-in prijs voor een bruiloft dj. Standaard inclusief dj, apparatuur, BTW, zonder reiskosten en verrassingen achteraf. Wij maken graag voorstellen voor maatwerk maar hanteren ook vaste prijzen voor dj's, dj-shows en dj-concepten. De keuze is reuze en ‘What you see is what you get’. Welke allround dj, dj-concept of dj-show sluit het beste aan op jullie stijl, de feestlocatie en het beschikbare budget? Kijk dus snel verder voor de prijzen van een bruiloft dj inhuren of vraag jouw voorstel aan.

DJ's voor huwelijksfeest
Vastgelegd in foto en video

Meer complimenten
Tevreden bruidsparen

Goede DJ, die goed de muziek in elkaar over laat lopen. Wij zijn naar een demo avond geweest en kregen daar een totaalplaatje van hoe ze daar te werk gaan. Wij vonden dat super om zo een goede keus te kunnen maken.

dj voor bruiloft boeken review door Ruben en Melloney
Ruben & Melloney de Ruiter

Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.

bruiloft dj inhuren review door Menno en Maartje
Menno van Eijk & Maartje Brockbernd

Vrienden van ons hadden Johan geboekt voor hun bruiloft en waren erg tevreden mee. Wij zijn naar een proef avond bij Ambitious geweest en vonden het geweldig! Johan is vriendelijk en vol van energie, hij gaf ons veel informatie en keus. Het was fijn om met Johan te spreken voor dat wij een DJ gingen boeken. 

bruiloft dj boeken review door Mark en Jenny
Mark & Jenny Welle

Zet jij de eerste stap naar een onbezorgde en onvergetelijke bruiloft met een allround dj van Ambitious?