DJ voor bedrijfsfeest huren Ambitious DJ boeken of inhuren zoals hier voor feest in Gouda
Volledig ontzorgd genieten?

Maak indruk met Ambitious!

  

Een dj voor het bedrijfsfeest huren zoals personeelsfeest of ander zakelijk evenement

Maak indruk met een bedrijfsfeest dj van Ambitious

DJ voor bruiloft inhuren Ambitious bruiloft dj boeken hier tijdens exclusieve huwelijksceremonie in Reeuwijk

Allround

Een allround dj van Ambitious mixt alle stijlen muziek non-stop aan elkaar zonder pauzes

DJ voor bruiloft zoeken Ambitious dj boeken hier tijdens bruiloft in Het Witte Hof te Haastrecht

Ervaren

Een bedrijfsfeest dj van Ambitious draait al langer, regelmatig zakelijke evenementen.
DJ voor bruiloft gezocht Ambitious dj gevonden hier tijdens exclusief huwelijksfeest in het Wereldmuseum te Rotterdam

Attent

Een allround dj van Ambitious is vriendelijk en weet dat het feest draait om jullie en je gasten.
DJ voor bruiloft met saxofonist inhuren Ambitious dj met saxofonist boeken hier tijdens exclusieve bruiloft in Gouda met Sax Up The DJ

Professioneel

Een bedrijfsfeest dj van Ambitious heeft contact, bereidt zich goed voor, is op tijd en leeft zich in.
Bedrijfsfeest dj huren Ambitious dj boeken of inhuren hier tijdens feestavond in het Evertshuis in Bodegraven

Specialist in zakelijke events

Mag jij het komende personeelsfeest organiseren of zit j in de feestcommissie voor het komende jubileum? Naast het zoeken van een geschikte feestlocatie wil je vast ook muziek om de borrel en/of de feestavond onvergetelijk te maken. Wij zijn Ambitious. Al sinds 1996 draaien onze allround dj's op bedrijfsfeesten. Ons team werkt (soms letterlijk) dag en nacht om elk zakelijk event uniek, betaalbaar, exclusief, maar in ieder geval speciaal te maken. Wil je een band of dj? Wij adviseren een allround dj van Ambitious. Een dj van Ambitious gaat er namelijk voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten. Natuurlijk wil je dat er veel gedanst wordt, maar ook dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de je collega's of relaties daar ook op los? Hoe bouw je een bedrijfsfeest eigenlijk op? Start je met een energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je een dj die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van bedrijven

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

DJ voor bruiloft gezocht dj van Ambitious gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ voor bruiloft zoeken dj van Ambitious boeken review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

DJ voor bruiloft inhuren dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over de bedrijfsfeest dj's van Ambitious en alle mogelijkheden 

DJ voor bruiloft huren dj van Ambitious boeken of inhuren hier tijdens feest in de Horlogerie te Culemborg

Muziek & techniek voor het personeelsfeest

Wanneer je de dj show voor jouw bedrijfsfeest of personeelsfeest bij Ambitious boekt, haal je niet alleen een ervaren dj in huis. Ons ervaren team verzorgt ook alle apparatuur, transport, planning & afstemming. Zo denken wij graag mee over de stijl die je op het feest wilt neerzetten. Door vele optredens en een groot netwerk aan dj’s en artiesten zorgen wij voor de juiste man of vrouw achter de knoppen. Onze dj’s, artiesten en ook technici weten als geen ander wanneer er wat van hen wordt verwacht.  

DJ met videoclips voor bedrijfsfeest huren Allround VJ van Ambitious boeken of inhuren zoals hier voor het personeel van VODW te Leusden

Opening bedrijf(spand) of jubileum

De start van een bedrijf, de opening van een nieuw bedrijfspand of een jubileum is een mooie aanleiding voor een bedrijfsfeest. Vaak worden er twee events georganiseerd, één personeelsfeest voor de collega's en een bedrijfsfeest voor stakeholders. Ambitious denkt in ieder geval graag mee. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dj met videoclips? Onze allround vj mixt dan videoclips maar ook visuals zoals bedrijfsvideo's of -presentaties met het eventueel nieuwe logo, beeldmerk en huisstijl.
Lounge dj boeken Ambitious dj boeken of inhuren zoals hier voor personeelsfeest in De Sniep te Zoetermeer

Lounge of business beats bij de receptie of netwerkborrel

Organiseer je een receptie, netwerkborrel of bedrijfsborrel? Dan wil je daar vast muziek en techniek bij. Wij vinden in ieder geval dat muziek daar niet mag ontbreken, al is het op de achtergrond. Vaak wordt hiervoor live-muziek door een duo of trio ingehuurd. Je kunt hier ook denken aan een lounge dj. Deze dj mixt dan heerlijke Ibiza lounge of Sky Radio achtergrond muziek. Steeds vaker mixen onze dj's tijdens een borrel 'Deephouse'. Dit zijn moderne tracks of remixen met rustige beat. Niet goedkoper, maar veel leuker is een lounge dj met saxofonist.
DJ voor bruiloft met dj van Ambitious inhuren met apparatuur de keuze is reuze

Kies voor flexibiliteit en garanties

Door de dj bij Ambitious te boeken, kies je ervoor te worden ontzorgd. Want wat is er fijner dan tijdens het personeelsfeest of bedrijfsfeest zelf achterover te kunnen leunen en te genieten van je personeel of collega’s die het zichtbaar naar hun zin hebben? Laat je door het team van ontzorgen. We denken van begin tot eind met jullie mee, we adviseren, we sturen bij indien nodig en zijn op alle scenario’s voorbereid. Bovendien is er altijd een back-up dj en zorgen we ervoor dat zowel de dj als de apparatuur ruim op tijd op de locatie klaar staan. Bekijk dus snel onze mogelijkheden en prijzen of vraag een maatwerk voorstel aan.
DJ met saxofonist boeken voor bedrijfsfeest Saxy DJ van Ambitious boeken of inhuren zoals hier tijdens openbaar culinair festival Culifeest in Gouda

Live artiesten toevoegen

Niet alleen het huren van een dj of dj show is bij ons mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld ook een dj met saxofonist of een dj met vocalist of een dj met violiste boeken om de middag of avond nog net dat beetje extra te geven. Je geniet dan de voordelen van een non-stop programma en de extra’s van een live artiest of muzikant. Is er op de locatie nog geen dj-booth, licht en geluid? Voor iedere locatie en ieder budget bieden wij een passende oplossing. Daarbij houden we je wensen goed in de gaten. Ook tijdens het personeelsfeest zelf speelt onze dj feilloos in op de wensen van het personeel door de sfeer perfect aan te voelen.  

DJ voor kerstfeest of nieuwjaarsreceptie huren dj van Ambitious boeken of inhuren zoals hier in het Wereldmuseum te Rotterdam

Kerstfeest en nieuwjaarsreceptie

Of een kerstborrel en een nieuwjaarsfeest. Het maakt ons niet uit. Onze dj's draaien lounge of allround feest. Een allround feest dj van Ambitious is attent en ervaren en mixt zonder pauzes de juiste hits en classics op de feestavond. Wil je een dj met apparatuur (dj show) boeken of zoek je een dj met videoclips? Bij Ambitious boek je voor elke stijl, locatie en budget een eindejaarsfeest of jaarlijkse kick-off op maat. De keuze is reuze en ‘What you see is what you get’. Welke allround dj, dj-concept of dj-show sluit het beste aan op jullie stijl, de feestlocatie en het beschikbare budget? Kijk dus snel verder voor de prijzen voor het inhuren van een dj of vraag een maatwerk voorstel aan.

DJ voor bruiloft zoeken is demo avond van Ambitious bezoeken

Tip! huur een professional

Er gaat vaak heel wat voorbereiding vooraf aan een personeels- of bedrijfsfeest. De muziek is één van de zaken waar organisatoren regelmatig stress over hebben. Gaat er niets mis? Komt het feest wel los? Of, erger nog, komt de dj wel bij het bedrijfsfeest opdagen? Onze dj zorgt ervoor dat het personeelsfeest spetterend wordt afgesloten. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. Wij adviseren dan ook de dj bij een betrouwbare en ervaren partij zoals Ambitious te boeken. Tijdens een persoonlijk gesprek laten we graag zien welke kwaliteit en service je van ons kunt verwachten. Lees ook eens onze onafhankelijke reviews om een goed beeld van ons te krijgen.
Prijzen dj voor bedrijfsfeest huren, boeken of inhuren. Wat kost een dj? Klik voor mogelijkheden en prijzen

Prijzen all-in bij Ambitious

Bij Ambitious werken we altijd met een all-in prijs. Dat vinden wij fijn, omdat we graag duidelijk en helder communiceren. Verrassingen houden we graag positief. De prijs die je betaalt voor een bedrijfsfeest dj is dus inclusief apparatuur en BTW en zonder reiskosten. Daar rekenen we niets voor. Om je een idee te geven van de kosten, maken we geheel vrijblijvend een voorstel op maat. Je kunt ook kiezen voor één van onze aantrekkelijke pakketten. Welke drive-in show het beste aansluit bij het bedrijfsfeest kun je zien op de pagina tarieven.

Nog niet overtuigd? Bekijk foto's en videos

Meer complimenten van bedrijven

Goede DJ, die goed de muziek in elkaar over laat lopen. Wij zijn naar een demo avond geweest en kregen daar een totaalplaatje van hoe ze daar te werk gaan. Wij vonden dat super om zo een goede keus te kunnen maken.

dj voor bruiloft boeken review door Ruben en Melloney
Ruben & Melloney de Ruiter

Johan heeft zo zijn best gedaan om zijn steentje bij te dragen om dit moment voor ons heel bijzonder te maken. Onze grootste wens was 'een dansvloer vol genietende mensen' en dat is gelukt. Wij zouden Johan iedereen aanraden! Het was een knalfeest, waar we nog steeds veel complimenten over krijgen.

bruiloft dj inhuren review door Menno en Maartje
Menno van Eijk & Maartje Brockbernd

Vrienden van ons hadden Johan geboekt voor hun bruiloft en waren erg tevreden mee. Wij zijn naar een proef avond bij Ambitious geweest en vonden het geweldig! Johan is vriendelijk en vol van energie, hij gaf ons veel informatie en keus. Het was fijn om met Johan te spreken voor dat wij een DJ gingen boeken. 

bruiloft dj boeken review door Mark en Jenny
Mark & Jenny Welle

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk personeelsfeest of zakelijk evenement met een dj van Ambitious?