DJ zoeken bij Ambitious boeken

Feest geven? Online dj-demo beleven!

Beleef gratis en online de mogelijkheden van Ambitious

Beleef dj-demo online

 • Bekijk video van 15 minuten waar en wanneer jij wil
 • Beleef echte demonstraties van dj's & artiesten
 • Leer meer over de veelzijdige dj's van Ambitious
 • Ontdek de vele mogelijkheden qua apparatuur
 • Maak kennis met het feestteam van Ambitious

50%
Graag ontvang de link naar de dj-demo.
Ja, mail me de link
Your information is safe with us

Zij beleefden een dj-demo

Goede DJ, die goed de muziek in elkaar over laat lopen. Wij zijn naar een demo avond geweest en kregen daar een totaalplaatje van hoe ze daar te werk gaan. Wij vonden dat super om zo een goede keus te kunnen maken.
Review dj-demo bruidspaar
Ruben & Melloney de Ruiter
Vrienden van ons hadden Johan geboekt voor hun bruiloft en waren erg tevreden mee. Wij zijn naar een proef avond bij Ambitious geweest en vonden het geweldig! Johan is vriendelijk en vol van energie, hij gaf ons veel informatie en keus. Het was fijn om met Johan te spreken voor dat wij een DJ gingen boeken. 
Review dj-demo bruidspaar
Mark & Jenny Welle

Zorgeloos genieten met Ambitious

Wij zijn Ambitious. Sinds 1996 verzorgen wij dj's, dj-shows en dj-concepten voor bruiloften, bedrijfsevenementen en andere feesten zoals verjaardagen. Het is onze missie om organisatoren, bruidsparen en feestgevers te laten genieten en ze te ontzorgen. Ga je voor kwaliteit, kennis en keuze? Wil je flexibiliteit en garanties? Kies dan voor Ambitious. Wij nemen feesten serieus. Met passie en plezier werkt ons professionele feestteam (soms letterlijk) dag en nacht om jouw feest of event uniek en bijzonder te maken. Je kiest een dj of wij matchen een dj die voldoet aan jouw wensen. Ook qua apparatuur is de keuze reuze. Wij hebben vaste pakketten, maar maken graag een voorstel op maat. Wij blijven net zolang puzzelen tot het voorstel helemaal naar je wens is. Wij zijn trouwens geen boekingsbureau, maar hebben zelf de mensen, apparatuur en bestelbussen. Beleef onze dj-demo en je weet of wij de partij zijn voor jouw feest of event.
50%
Mail me de link naar de online dj-demo
Ja, mail me de link
Badges Ambitious dj-demo avond
Sax Up The DJ tijdens dj-demo in Reeuwijk

Programma dj-demo

Een aantal keer per jaar organiseren wij een sfeervolle demo avond in ons eigen bedrijfspand in Reeuwijk bij Gouda. Het is een nuttig avondje uit voor organisatoren, bruidsparen en andere feestgevers. Het programma van de laatste dj-demo was.


 • Vocal Grooves ft. Vocaliste Iris & DJ Leon
 • Presentatie Ambitious dj's
 • Sax Up The DJ ft. Saxofonist Boris & DJ Johan Post
 • Videodisco ft. VJ Peter
 • Female DJ Agnes
 • Presentatie Ambitious dj-shows


Tijdens deze demo avonden maken we opnames, welke we monteren en online zetten. Het resultaat laten we je graag zien. Meld je aan en we sturen je de link.

Meer complimenten van feestgevers

'heel leuk om alles 'in actie' te zien'
Duidelijke en heldere communicatie, van offerte tot het draaien zelf. Bij communicatie hadden we altijd binnen 1 dag antwoord. We hebben een demo avond bezocht, heel leuk om alles 'in actie' te zien. Tijdens het feest is de dansvloer nooit leeg geweest. De energie was echt top!
Review dj-demo bruiloft
Bas en Marlous Jongerhuis-Pelser
'Demo avond vonden wij top!'
Zeer goed, informeel, goede communicatie! Erg fijn om mee samen te werken! Komen afspraken na! Demo avond vonden wij top! Super bedrijf!
Review dj-demo en bruiloft in Gouda
Robin en Marjolein van Laar-Nijweide
50%
Mail me de link naar de online dj-demo
Ja, mail me de link
Your information is safe with us