Betaalbare dj show huren met de flexibiliteit en garanties van Ambitious

Betaalbare dj-show voor een topfeest

€ 545,00 all-in dj, apparatuur, reiskosten en BTW

Betaalbare dj-show huren voor  (jubileum) bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag 

  • Complete en goedkope, betaalbare dj-show
  • Prijs is inclusief dj, dj-meubel, geluidsset en lichtshow
  • All-in, dus ook inclusief BTW, reiskosten, op- en afbouw
  • Trouwfeest, Koperen, Zilveren en Gouden bruiloft
  • Ervaren en vriendelijke dj die verzoekjes wél draait
  • Reserve dj en apparatuur en kosteloos verplaatsen
  • Drive-in show voor Sweet 16, 21e, 30e, 40e en 50e verjaardag

Betaalbare dj-show zoeken is Basic DJ-Show boeken

Betaalbare Basic DJ-Show boeken van Ambitious scherp geprijsd maar professioneel

Onze Basic DJ-Show is all-in

Jij zoekt dus een goede allround dj die jouw feest of event onvergetelijk maakt, zonder al teveel toeters, bellen en dus kosten. Dan zit je goed met de Basic DJ-show van Ambitious. Met deze betaalbare drive-in show boek je een ervaren en attente allround dj en basis apparatuur met de flexibiliteit en garanties van een professionele partij. De apparatuur van deze basis show bestaat uit een eenvoudig dj-meubel van 1,70 meter breed, 1,20 meter hoog en 0,5 meter diep. De lichtshow bestaat uit vier conventionele lichtspots die twee aan twee verdeeld worden over twee lichtstatieven. Deze disco-lampen kunnen op een vaste stand, eventueel gedimd, en knipperen. De geluidsset bestaat uit twee kwalitatief hoge speakers die we plaatsen op twee speaker-statieven. Met deze geluidsset kunnen we een groep van maximaal 50 personen goed vermaken. Is de groep groter of wil je toch meer bas-geluid of sub horen of voelen? Geen probleem! Tegen een meerprijs van € 55,00 nemen we twee extra bas-speakers of subkasten mee zodat de complete set van vier speakers geschikt is voor feesten tot 150 personen. Wil je toch een ander dj-meubel en/of moderner verlichting? Ook geen probleem. We passen en meten net zo lang tot de show helemaal naar jouw wens is. Ambitious verzorgt al sinds 1996 dj-shows voor elke stijl en budget.

Complimenten

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

Basic DJ-Show voor bruiloft gezocht en gevonden review door Martijn en Leonieke
Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

DJ Johan Post boeken met videoclips voor bruiloft review door Martin en Patricia over Allround VJ Johan Post
Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Betaalbare Basic DJ-Show inhuren dj van Ambitious boeken review door Jeroen en Margriet over exclusieve bruiloft in Gouda
Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over de Basic DJ-Show     

Betaalbare Basic DJ-Show boeken voor borrel, receptie en intieme feesten

Verjaardag, (jubileum) bruiloft, zakelijk evenement of feest

De Basic DJ-Show is zeer geschikt voor intieme feesten en borrels zoals een (jubileum) bruiloft, verjaardagsfeest en bedrijfsborrel of personeelsfeest. De apparatuur neemt weinig ruimte in beslag en we matchen een Ambitious dj aan jouw wensen. Met onze vragenlijst inventariseren we je wensen. Na de match belt in de week van het feest de dj om de laatste puntjes op de spreekwoordelijke 'i' te zetten. Ons feestteam neemt deze week ook contact op met de feestlocatie om onder andere de op- en afbouw af te stemmen. Wil je zelf de dj bepalen of uitzoeken? Dat kan. Afhankelijk van de dj, is er een toeslag wanneer wij bij de boeking een bepaalde dj garanderen

Basic+ DJ-Show huren van Ambitious net even iets minder basic

Uitbreidingen, upgrade, verzekering en MADIWODO-korting

Vind je de Basic DJ-Show iets te basic? In een handomdraai vervangen we de geluidsset door een zwaardere set. Ook hebben wij een aantal alternatieven voor de lichtshow en het dj-meubel. Als alternatieve pakketten adviseren we onze Basic+ DJ-Show van € 650,00 en de Banner DJ-Show van € 700,00. Voor extra sfeer kunnen we floorspots, schakeleffecten, een muzikant zoals een saxofonist, videoclips of karaoke met één of meer schermen meenemen. Hou je een privé-feest op een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag? Dan kom je in aanmerking voor onze MADIWODO-korting. Deze korting is maar liefst 15%! Deze korting geldt dus niet voor bedrijven, niet in combinatie met andere kortingen, niet op feestdagen en niet op de dag voor Hemelvaart & andere (doordeweekse) populaire of bijzondere data zoals 1, 2, 10, 19, 20 en 19 september. We treden dan wel maximaal vier uur op. Tenslotte adviseren wij je om het event te verzekeren. Dat kan ook middels onze Annuleringsvoorziening voor het vaste bedrag van € 30,00. Kortom, geef ons je wensen door en we blijven net zolang puzzelen tot ons voorstel naar jouw wens is. 

Betaalbare Basic DJ-Show voor feest zoeken is demo avond van Ambitious bezoeken

Vergelijk verschillende dj-shows op onze demo avond

Wil je de Basic DJ-Show vergelijken met andere dj-shows van Ambitious of met eigen ogen zien of deze aan je verwachtingen voldoet? Dat is bij ons geen enkel probleem. Maandelijks organiseren wij speciale demo avonden waar we een voorproefje geven van de uitgebreide mogelijkheden. Je ontmoet ook onze dj's en feestteam die je vragen beantwoorden en je wensen bespreken. Natuurlijk zijn deze avonden geheel gratis en vrijblijvend. Ter plekke kun je terecht bij onze specialisten voor tips en advies op maat. Twijfel daarom niet langer en beleef een demo. Maak bovendien kans op een gratis dj show ter waarde van maximaal € 1000,00!
Basic DJ-Show boeken, huren of inhuren? Plaats gratis en vrijblijvend een optie

Plaats eerst een optie uiteraard gratis en vrijblijvend

Enthousiast? Plaats dan snel een vrijblijvende optie. Dit geeft je het eerste recht om de Basic DJ-Show te boeken, maar je zit er (nog) niet aan vast. Pas als je een optie op een show hebt, bespreken we graag je wensen om vervolgens een maatwerk voorstel - eventueel inclusief eventuele uitbreidingen - aan je te presenteren. Tevens ontvang je de uitnodiging voor onze demo avond.

Mogelijkheden en prijzen

Basic DJ-Show boeken € 495,00

Basic DJ-Show

€ 545,00 incl. transport & bouw

Basic+ DJ-Show boeken € 600,00

Basic+ DJ-Show

€ 650,00 incl. transport & bouw
DJ Garantie erbij boeken + € 100,00

DJ-garantie

+ € 100,00
Silent DJ boeken, huren of inhuren prijs op aanvraag

Silent DJ

prijs op aanvraag
Karaoke DJ boeken, huren of inhuren prijs op aanvraag

Karaoke DJ

prijs op aanvraag
Saxofonist erbij boeken + € 425,00

Saxofonist

+ € 475,00 max. 4 uur

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke feest of evenement met onze Basic DJ-Show?