Team Ambitious verlicht, versterkt & vermaakt

Wij zijn Anita, Leontine, Martin en Johan, aangenaam! Sinds 1996 hebben wij reeds duizenden feesten en evenementen gefaciliteerd en georganiseerd voor particulieren, bedrijven en overheid in Nederland en soms zelfs daarbuiten. We leveren maatwerk voor elk evenement of feest. We werken met vele oproepkrachten en freelancers. Per productie worden zo de beste mensen ingezet. Op deze manier zijn we als klein bedrijf in staat vele en grote producties goed te verzorgen.

Dj concepten

en event support

Onze focus ligt op dj concepten & event support voor bruiloften, bedrijfsevenementen en allerlei feesten door heel Nederland. Wij hebben de artiesten, crew, kennis, apparatuur en ervaring om elk uniek evenement tot een succes te maken. Zo faciliteren en organiseren we vele party’s.

kantoor Ambitious

Professioneel in aanpak

persoonlijk in omgang

Bij ons staat flexibiliteit, klantgerichtheid en transparantie voorop. We leveren uitstekende service tegen een scherpe prijs. We werken alleen met ervaren mensen en artiesten die verstand hebben van muziek & techniek en die goed kunnen inspelen op de reactie van de gasten. Zo werken we voor uiteenlopende klanten als Tupperware Nederland, Provimi, Kasbank, Rotterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging (RVSV), Holland Casino & vele boekingsburo’s. Tevens zijn we bekend met vele partylocaties in Nederland. Ga jij ook voor Ambitious?

 

Johan

sales, marketing & organisatie

Johan

In 1996 heb ik na m’n studie aan de HEAO in Rotterdam Ambitious opgericht. Daarvoor was ik als dj en organisator actief op diverse studentenfeesten en evenementen. Weer daarvoor begon ik m’n dj carriëre in stijldansschool Westland in Naaldwijk. Daar is het allemaal begonnen. Inmiddels 2 decennia later, draai ik nog steeds onder m’n eigen naam dj Johan Post op allerlei feesten en evenementen. Binnen Ambitious ben ik verantwoordelijk voor sales, marketing & organisatie. De gesprekken op ons kantoor zijn ontspannen in onze zithoek. Kom jij ook een kopje koffie bij ons doen? Mail me op johan@ambitious.nl. Tot ziens bij Ambitious!

 

Martin

sales, financien & magazijn

Martin

Mijn hele leven staat al in het teken van de muziek. Toen ik in 1997 mijn oude schoolvriend Johan weer tegenkwam en hij mij vroeg om hem te helpen met Ambitious, hoefde ik dus niet al te lang na te denken. In 1999 ben ik vennoot geworden en heb mijn baan opgezegd om fulltime het bedrijf verder uit te bouwen. Nu vind ik het heerlijk om samen met mijn vrouw Leontine en Johan en zijn vrouw Anita dagelijks met Ambitious bezig te zijn. Ik hou me voornamelijk bezig met verkoopadvies voor bedrijfsevenementen en event support, verzorg de boekhouding, ben verantwoordelijk voor het wagenpark en een geordend en up-to-date magazijn met apparatuur. Daarnaast ben ik te boeken als Voice-Over.

Wil je in contact met mij komen? Mail me op martin@ambitious.nl. Tot ziens bij Ambitious!

 

Anita

sales, office & planning

Anita

Sinds 1996 ben ik betrokken bij Ambitious. Eerst op de achtergrond als levenspartner van Johan, maar werkzaam als doktersassistente in het ziekenhuis. Vanaf 2005 ben ik als dj planner gaan werken bij Ambitious en later ben ik vennoot geworden. Nog steeds ben ik werkzaam als dj planner. Ik match de dj’s aan bruidsparen, particulieren en bedrijven en zorg ervoor dat ze voorzien worden van de juiste informatie, planning, apparatuur, roady(‘s) en bestelbus(sen). Wil je in contact met mij komen? Mail me dan op anita@ambitious.nl. Tot ziens bij Ambitious!

 

Leontine

sales, office & planning

Leontine

Toen ik Martin leerde kennen werkte ik als medisch secretaresse in het ziekenhuis en was hij vennoot bij Ambitious. In 2007 ben ik voor Ambitious gaan werken als verkoopadviseur en later werd ik vennoot. Nog steeds ben ik verantwoordelijk voor sales in een zeer leuke branche. Zo ben ik altijd bezig met het faciliteren van grote en kleine feesten en evenementen. Wil je in contact met mij komen? Mail me dan op leontine@ambitious.nl. Tot ziens bij Ambitious!

STEL EEN VRAAG

WE ZITTEN ER KLAAR VOOR

Een afspraak maken. Een vraag stellen. Een tip geven. Een opmerking plaatsen. Het kan allemaal middels ons contactformulier.

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin