Een groot feest in Zwolle met een deejay van Ambitious

In Zwolle draaien onze dj’s regelmatig op bruiloften en bedrijfsevenementen in Urbana. Organiseer jij ook een personeelsfeest en zoek je nog een disco? Of heb je trouwplannen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het boeken van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Zwolle moet je bij Ambitious zijn. Stel zelf de drive-in show samen afhankelijk van de gewenste uitstraling en het beschikbare budget. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Wij denken graag met je mee.

Urbana

Genieten

In Zwolle zijn onze dj’s vaak te gasten bij zalencentrum Urbana. Dit partycentrum, met een bowlingbaan in de kelder, beschikt over meerdere zalen welke ook aan elkaar geschakeld kunnen worden. Zie hieronder een foto van onze drive-in show in de Pub Old Heino.

  • dj drive-in show Zwolle Urbana Banner Show 1 bruiloft bedrijfsfeest

BEZOEK ONZE GEZELLIGE DEMOAVOND

EN BELEEF ZELF ALLE MOGELIJKHEDEN

Kom met eigen oren en ogen beoordelen of wij de juiste partij zijn om jullie feest of evenement van muziek te voorzien. Tijdens onze maandelijkse demoavonden presenteren wij in ons eigen bedrijfspand onze werkwijze, allround dj's en alle apparatuur. Uiteraard wordt er ook opgetreden en is ons sales team aanwezig om na de presentatie ook persoonlijk nog alle vragen en wensen te bespreken.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin