Feest geven in Zwijndrecht? boek een dj bij Ambitious

Organiseer je een party en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een disc-jockey voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Zwijndrecht moet je bij Ambitious zijn. Wij denken graag met je mee over alle (on)mogelijkheden en wensen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Vervolgens zoeken wij op basis van jouw muziekwensen een passende dj uit ons bestand. In Zwijndrecht hebben onze dj’s veel ervaring in het Develpaviljoen, Palm Party House en Van der Valk Hotel Ara.

Develpaviljoen

ongedwongen genieten

Partycentrum Develpaviljoen ligt op nog geen 10 minuten autorijden vanaf Dordrecht en op nog geen 20 minuten vanaf Rotterdam met gratis parkeren voor meer dan 200 auto’s. Vanuit de zalen en vanaf de terrassen aan het water heb je een mooi uitzicht over het park. De zalen zijn sfeervol ingericht met mooi gedekte tafels en comfortabele stoelen. De feestzaal heeft een prachtig verlicht plafond met led-verlichting en feestverlichting. Voor het ene feest is dat wellicht voldoende, een ander wil er graag nog een aanvullend lichtshow bijboeken. Er is veel mogelijk in deze locatie.

  • dj Zwijndrecht Develpaviljoen 1
  • dj Zwijndrecht Develpaviljoen 2

Van der Valk Hotel ARA

verrassend vanzelfsprekend

Op zoek naar een verrassende en inspirerende locatie? Van der Valk Hotel ARA ligt in het groene hart van de Drechtsteden centraal gelegen tussen Rotterdam en Dordrecht aan de A16. Geschikt voor zowel vergadering, training, teambuildingsessie, conferentie, huwelijksfeest, familiediner of elk ander evenement. Zie hieronder een bruiloftsfeest met onze 4-sterren lichtshow met verlichte dansvloer.

  • dj Zwijndrecht Hotel Ara 1
  • dj Zwijndrecht Hotel Ara 2
  • dj Zwijndrecht Hotel Ara white dj-meubel 3-sterren lichtshow
  • dj Zwijndrecht Hotel Ara white dj-meubel 3-sterren lichtshow Ambitious saxofonist Bert-Jan
  • dj Zwijndrecht Hotel Ara Ambitious bruidspaar publiek 1

Palm Party House

een uniek uitgaanscentrum in Zwijndrecht

Palm Party House is de perfecte locatie voor een ontspannen uitje met familie, vrienden of collega’s. Ze hebben voor de kinderen diverse leuke kinderfeestjes en discobowlen. Voor een avondje uit hebben ze arrangementen variërend van bowlen met een hapje en een drankje tot een uitgebreid all-in arrangement. Ze verzorgen een bruiloft tot in de puntjes, hebben iedere zaterdag live muziek en voor de fanatieke bowler ook competities.

dj Zwijndrecht Palm Party House

BEZOEK ONZE DEMOAVOND

VOOR INFORMATIE EN INSPIRATIE

Kom met eigen oren en ogen beoordelen of wij de juiste partij zijn om jullie feest of evenement van muziek te voorzien. Tijdens onze maandelijkse demoavonden presenteren wij in ons eigen bedrijfspand onze werkwijze, allround dj's en alle apparatuur. Uiteraard wordt er ook opgetreden en is ons sales team aanwezig om na de presentatie ook persoonlijk nog alle vragen en wensen te bespreken.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin