Een dj huren in Zuidwolde doe je bij Ambitious

Als je van plan bent om jouw verjaardagsfeest hier te organiseren, of je bent een personeelsfeest aan het plannen en zoekt een locatie in Zuidwolde, dan moet je voor de muziek zeker even het aanbod van Ambitious bekijken. Ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Zuidwolde moet je bij Ambitious zijn. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties en wij matchen een dj uit ons bestand, passend bij jouw wensen.

Buitenherberg Ter Linde

gelegen in het Reestdal

Nèt even buiten Zuidwolde, in het Reestdal, ligt Buitenherberg Ter Linde. Het monumentale pand stamt uit de 17e eeuw. Het eigentijdse interieur zorgt voor een ambiance waar het prettig tafelen is. Buitenherberg Ter Linde is een geweldige locatie voor een onvergetelijk feest. Of je nu een bruiloft of bedrijfsfeest wilt vieren. De zalen zijn verschillend van grootte dus voor elk gezelschap hebben ze een geschikte locatie.

  • dj drive-in show Ambitious Zuidwolde Ter Linde banner DJ-meubel 3-sterren lichtshow bruiloft feest 1
  • dj drive-in show Ambitious Zuidwolde Ter Linde banner DJ-meubel 3-sterren lichtshow bruiloft feest 2
  • dj drive-in show Ambitious Zuidwolde Ter Linde banner DJ-meubel 3-sterren lichtshow bruiloft feest 3

DOE EEN OFFERTEAANVRAAG

EN ONTVANG EEN AANBIEDING OP MAAT

We doen graag een maatwerk aanbieding op basis van een door jouw opgegeven budget en de mogelijkheden van de locatie. We hebben diverse dj-meubels en lichtshows en kunnen zodoende vele combinaties maken. Elk met z'n eigen uitstraling en ook elk met een eigen prijskaartje. Het is maar net wat voor jullie past bij de gewenste uitstraling en de begroting.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin