Een gezellig feest in Zoelen met een dj van Ambitious

Zoelen is een dorp in de gemeente Buren, in de Nederlandse provincie Gelderland. De naam betekent nederzetting aan de rivier de Zoel. Het dorp ligt ten noorden van Tiel en ten noordoosten van Kerk-Avezaath. Organiseer jij ook een personeelsfeest en zoek je nog een disco? Of heb je trouwplannen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het boeken van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Zoelen moet je bij Ambitious zijn. Stel zelf de drive-in show samen afhankelijk van de gewenste uitstraling en het beschikbare budget. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Wij denken graag met je mee. In Zoelen draaien onze dj’s regelmatig op mooie feesten in Herberg De Zoelensche Brug.

Herberg De Zoelensche Brug

in het hart van de Betuwe

De prachtige omgeving, de historische sfeervolle herberg en de bijzondere keuken maken Herberg de Zoelensche Brug tot de ideale locatie voor een ontspannen zaken lunch of diner, een inspirerende workshop of vergadering en een onvergetelijke bruiloft of personeelsfeest. Herberg De Zoelensche Brug heeft de sfeer, de aandacht en de faciliteiten om van uw feest een onvergetelijke dag te maken.

  • dj-zoelen-zoelensche-brug-plus-dj-meubel-met-3-sterren-lichtshow-en-6-led-floorspots-1
  • dj-zoelen-zoelensche-brug-plus-dj-meubel-met-3-sterren-lichtshow-en-6-led-floorspots-2
  • dj-zoelen-zoelensche-brug-plus-dj-meubel-met-3-sterren-lichtshow-en-6-led-floorspots-3
  • dj-zoelen-zoelensche-brug-plus-dj-meubel-met-3-sterren-lichtshow-en-6-led-floorspots-4

BEZOEK ONZE GEZELLIGE DEMOAVOND

EN ERVAAR ALLE MOGELIJKHEDEN LIVE

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin