Een echte party in Zevenaar met een dj van Ambitious

In Zevenaar draaien onze dj’s regelmatig op mooie feesten in Panoven. Organiseer jij ook een personeelsfeest en zoek je nog een disco? Of heb je trouwplannen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het boeken van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Zevenaar moet je bij Ambitious zijn. Stel zelf de drive-in show samen afhankelijk van de gewenste uitstraling en het beschikbare budget. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Wij denken graag met je mee.

Buitengoed de Panoven

sfeervolle locatie

Sfeervolle groepsaccommodaties in Zevenaar vind je bij Buitengoed de Panoven. Beleef het industrieel erfgoed tijdens een rondleiding of in het restaurant. Naast de groepsaccommodaties biedt Buitengoed de Panoven een aantal hotelkamers aan. Handig voor de gast die na het feest liever niet meer in de auto stapt. Zie hier onze volledig witte show in deze mooie locatie.

  • dj Zevenaar Panoven white 3-sterren show 1
  • dj Zevenaar Panoven white 3-sterren show 2

BEZOEK ONZE GEZELLIGE DEMOAVOND

EN ERVAAR ALLE MOGELIJKHEDEN LIVE

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin