Een allround dj in Zandvoort boek je bij Ambitious

Organiseer jij een bedrijfsevenement en ben je op zoek naar een deejay? Of ga je trouwen en zoek je nog een drive-in show voor het huwelijksfeest? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Zandvoort moet je bij Ambitious zijn. Als leverancier voor vele partycentra in Noord-Holland komen wij ook regelmatig in Zandvoort. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Op deze pagina zie je welke show er van Ambitious eerder heeft gestaan bij Meijer aan Zee.

Paviljoen Meijer aan Zee

leukste strandpaviljoen van Zandvoort

Strandrestaurant Meijer aan Zee beschikt over een charmant terras met comfortabele loungebanken, zodat je optimaal kunt genieten van de zonnige dagen. Maar ook met minder warm weer is het prettig vertoeven bij Meijer aan Zee. Neem plaats op de sfeervolle veranda of op de Chesterfields bij de openhaard. Er zijn diverse mogelijkheden voor ontbijt, lunch, diner, bruiloft, feest of vergadering in een aangename ambiance met een prachtig uitzicht.

VRAAG GERUST OM EEN OFFERTE

JE ONTVANGT BINNEN 24-UUR EEN VOORSTEL

Als je graag wil weten wat wij precies voor je zouden kunnen betekenen, kan je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel ons jouw wensen en verwachtingen samen met de gegevens van de feestlocatie en wij maken een maatwerk offerte welke je binnen 24-uur van ons mag verwachten.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin