Met een deejay van Ambitious is elk feest of evenement geslaagd

Wormer, of formeel Wormer en Engewormer, is een voormalige zelfstandige gemeente in de Zaanstreek, in de provincie Noord-Holland. Voor het huren van een deejay, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Wormer moet je bij Ambitious zijn. In Wormer draaien onze dj’s vaak op bruiloften en personeelsfeesten in De Hofjes. Organiseer jij een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor het huwelijksfeest? Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

De Hofjes

eten - drinken - slapen

Gelegen aan het water, beschikt De Hofjes over een serre met weids uitzicht over het Wormer- en Jisperveld. Ook hebben ze een groot terras, een gezellig eetcafé en 6 hotelkamers. Naast lunch en diner kan je bij De Hofjes terecht voor een high tea, brunch, receptie, bedrijfsfeest en kunnen ze ook jullie huwelijk tot in de puntjes verzorgen!

dj drive-in show Wormer DevHofjes Basic Show bruiloft bedrijfsfeest

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

Wij maken graag een maatwerk offerte voor jouw feest of bedrijfsevenement. Immers, elk evenement is anders dus standaard pakketten zijn nooit de echt ideale oplossing. Stuur ons hier alle wensen en eventueel een richtbudget en wij komen binnen 24-uur met een passend voorstel.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin