Een dj boeken in Woerden is een feest bij Ambitious

Organiseer jij een bedrijfsfeest en zoek je nog een dj? Of heb je trouwplannen en zoek je nog een drive-in show voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show of artiesten voor een feest of bruiloft in Woerden moet je bij Ambitious zijn. In Woerden draaien onze dj’s regelmatig in de Markies en Kasteel Woerden. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Kasteel Woerden

inspireren, ontmoeten & genieten

Stap één van het organiseren van een bijzonder feest is een unieke feestlocatie. Dan ben je bij Kasteel Woerden aan het juiste adres. Eeuwenlang heeft het kasteel een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van de stad. Van imposante woning voor belangrijke Woerdenaren tot militair ziekenhuis, altijd een veilig onderkomen voor haar gasten. Als unieke locatie en het meest imposante monument van Woerden, wordt deze traditie voortgezet voor de meeste uiteenlopende feesten en gelegenheden. Al vanaf het moment van aankomst worden de gasten verrast op deze fantastische feestlocatie. Ideaal voor lunch, high tea, vergadering, bruiloft, familiediner, verjaardagsfeest en alle overige evenementen.

  • dj Woerden Kasteel Woerden white 3-sterren
  • dj Woerden Kasteel Woerden design superlicht

Restaurant De Markies

een mooi moment verdient meer

Receptie, feest of culinair genieten van een heerlijk avondvullend diner in een sfeervolle ambiance, waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staan. Restaurant De Markies is dé locatie voor het vieren van receptie, personeelsfeest, presentaties of huwelijksfeest. Met meerdere zalen ter beschikking zijn er feesten mogelijk tot 300 personen.

  • dj Woerden De Markies banner 3-sterren met dansvloer 2
  • dj Woerden De Markies banner 3-sterren met dansvloer 1
  • dj drive-in show Woerden De Markies Chesterfield White basis LED licht bruiloft huwelijksfeest 1
  • dj-woerden-de-markies-white-4-sterren

BEZOEK ONZE GEZELLIGE DEMOAVOND

EN WIN WELLICHT EEN GRATIS SHOW

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin