Een feest in Werkendam met en deejay van Ambitious

Werkendam is een gemeente in Noord-Brabant, gelegen in de streek Land van Heusden en Altena. Voor het huren van een deejay, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Werkendam moet je bij Ambitious zijn. In Werkendam draaien onze dj’s vaak op bruiloften en personeelsfeesten in Fort Altena. Organiseer jij een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor het huwelijksfeest? Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Fort Altena

Ontwapenend Gastvrij

Beleef en ontdek! Fort Altena is dé locatie voor een een hapje, drankje, feest, seminar, bedrijfsuitje, bruiloft of lunch. Veel feesten worden gevierd in Loods K. De loods is een wat vreemde eend in de bijt op het terrein van Fort Altena: het gebouw is veel later gebouwd dan de andere gebouwen. Waar een aantal barakken moesten wijken om het terrein zo origineel mogelijk te houden, werd door Brabants Landschap besloten de voormalige mobilisatieloods te laten staan en in 2014 compleet te renoveren. Dat bleek een slimme zet, want de loods is nu een van de meest multifunctioneel inzetbare locaties van het fort. Met onze verschuifbare piping drape kunnen ze de ruimte kleiner of groter maken of in tweeën delen. Van een 50-jarige bruiloft van 70 personen tot een zakelijk bijeenkomst van 400 personen, de loods is voor elke gelegenheid in te richten. Daarnaast heeft de Loods K een grote luifel die over de gehele lengte loopt. De harmonicadeuren kunnen open, waardoor het terras direct bij de ruimte getrokken kan worden.

  • dj drive-in show Werkendam Fort Altena Black & White Show 4 bruiloft personeelsfeest 1
  • dj drive-in show Werkendam Fort Altena Black & White Show 4 bruiloft personeelsfeest 4

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

Wij maken graag een maatwerk offerte voor jouw feest of bedrijfsevenement. Immers, elk evenement is anders dus standaard pakketten zijn nooit de echt ideale oplossing. Stuur ons hier alle wensen en eventueel een richtbudget en wij komen binnen 24-uur met een passend voorstel.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin